BINNENKIJKEN in het liefdesnestje van 13.5 miljoen van Ricky – Livin’ la vida loca -Martin waar hij gaat samenwonen met vriend Yosef

0
U kent hem nog de hunky popster Ricky Martin? De man van Livin’ la vida loca. De man uit Porto Rico verkocht 55 miljoen albums en dat maakte hem veelvuldig miljonair. Dus kocht hij maar een nieuw huisje van 13.5 miljoen in Beverley Hills waar hij gaat samenwonen met Jwan Yosef, een Zweedse kunstenaar, die hij recent ten huwelijk vroeg.

Het oorspronkelijke huis op het pand werd gebouwd in 1953 en had vier slaapkamers, twee badkamers, en wanden van glas. Een lokale aannemer betaalde $ 3,5 miljoen voor het pand in januari 2014, brak het tot de grond toe af en herbouwde het volgens de originele tekeningen. scheurde het neer op de bouten en herbouwd vanaf nul met behulp van de oorspronkelijke footprint.


Het resultaat is een huis met 1100m2 woonoppervlak nu met zeven slaapkamers en 8 badkamers. De master bedroom heeft een open haard. Door het huis witte eiken vloeren. De wanden van glas zijn natuurlijk gebleven en bieden uitzicht op de grote tuin. Buiten is er een zwembad, parkeergelegenheid voor negen auto’s, en een wellness-centrum.

Ricky Martin gaat overigens trouwen met zijn Zweedse vriend Yosef. “We hebben ons verloofd”, vertelde de 44-jarige zanger half november in de talkshow van Ellen DeGeneres waar hij ook zijn verlovingsring liet zien. “Ik was ontzettend nerveus. Ik ging op mijn knieën en haalde het doosje tevoorschijn maar in plaats van te zeggen ‘wil je met me trouwen’, zei ik: ‘ik heb iets voor je!’.”


Yosef snapte in eerste instantie dan ook niet wat de vraag was. Gelukkig voor Martin accepteerde zijn partner later het aanzoek. Wanneer de bruiloft is, is nog niet bekend. Het koppel heeft ruim een jaar een relatie.

In de uitzending vertelde de zanger ook dat hij een eigen show krijgt in Las Vegas. Martin krijgt een vaste plek in het nieuwe Park Theater van het Monte Carlo Resort and Casino.