Pagina titel ...

BINNENKIJKEN in het landhuis van bijna 6 miljoen in Washington waar dochter IVANKA gaat wonen als vader DONALD TRUMP verkast naar het Witte Huis

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

20 Januari neemt Donald Trump zijn intrek in het Witte Huis en verhuist dochter Ivanka, die haar vader gaat adviseren in staatszaken, met haar gezin naar een stulpje van zes miljoen dat zij in Washington gevonden heeft. Even binnenkijken?

(Lees verder na de advertentie)

 

Ivanka en man Jared Kushner gaan wonen in een van de betere buren van Washington, Kalorama. Het landhuis dat zij ligt niet ver van het waar de Obama’s gaan wonen als zij 20 januari uit het Witte Huis (binnenkijken!) moeten vertrekken.

Het landhuis van Ivanka telt zes slaapkamers en evenveel badkamers en werd 22 december verkocht voor 5,5 miljoen dollar (omgerekend zo’n 5,3 miljoen euro). Het stulpje werd in 1911 gebouwd, maar gerenoveerd. Het bevindt zich zo dichtbij het centrum van Washington en het Witte Huis.

Volgens CNN wordt het bureau in het Witte Huis dat is bestemd voor de First Lady voortaan het bureau voor de ‘First Family’ nu Melania Trump te kennen heeft gegeven dat ze zeker nog tot de zomer 2017 in New York zal blijven wonen, samen met haar zoontje Barron. CNN denkt dat dochter Ivanka Trump er haar intrek zal nemen.

De 34-jarige Ivanka studeerde aan elitescholen, van Georgetown University tot de businessschool van de University of Pennsylvania. Ze werkte ook binnen het familiebedrijf en creëerde nieuwe vertakkingen binnen het imperium, zoals een eigen modelijn.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK