Pagina titel ...
donderdag, september 24
BINNENKIJKEN in het huis van Televizier Ring-winnares FLOORTJE DESSING waar zij bijna nooit was…!

0
Topmaand voor Floortje Dessing. De globetrotter won niet alleen de Gouden Televizier Ring, maar verkocht ook haar huis aan het water in Abcoude. En dat moet een pak voor het hart geweest zijn voor Floortje…

Wat moet je met een huis waar je toch nooit bent moet Floortje Dessing gedacht hebben over het optrekje dat ze in 2012 kocht voor €410.000. Een prachtige stek aan het water in Abcoude, maar Floortje reide de wereld maar rond en was er bijna nooit.

(Lees verder na de advertentie)

Twee jaar geleden zette ze het in de verkoop, maar er kwam geen koper opdraven. Even verhuurde ze het pand, maar toen ging het weer terug in de verkoop. En nu heeft Floortje Dessing na twee jaar eindelijk een koper gevonden voor haar huis in Abcoude die rond de €420.000 betaalde.

Floortjes huis heeft een woonoppervlakte van 85 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen Het beschikt over twee kamers. Aan de voor- en achterkant ligt een tuin en bij het huis hoort ook een eigen perenboomgaard. Of Floortjes bootje bij de koopprijs is inbegrepen weten we niet.

Lees verder na advertentie

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0