Pagina titel ...
dinsdag, januari 28
BINNENKIJKEN in het huis van Televizier Ring-winnares FLOORTJE DESSING waar zij bijna nooit was…!

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Topmaand voor Floortje Dessing. De globetrotter won niet alleen de Gouden Televizier Ring, maar verkocht ook haar huis aan het water in Abcoude. En dat moet een pak voor het hart geweest zijn voor Floortje…

(Lees verder na de advertentie)

 

Wat moet je met een huis waar je toch nooit bent moet Floortje Dessing gedacht hebben over het optrekje dat ze in 2012 kocht voor €410.000. Een prachtige stek aan het water in Abcoude, maar Floortje reide de wereld maar rond en was er bijna nooit.

Twee jaar geleden zette ze het in de verkoop, maar er kwam geen koper opdraven. Even verhuurde ze het pand, maar toen ging het weer terug in de verkoop. En nu heeft Floortje Dessing na twee jaar eindelijk een koper gevonden voor haar huis in Abcoude die rond de €420.000 betaalde.

Floortjes huis heeft een woonoppervlakte van 85 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen Het beschikt over twee kamers. Aan de voor- en achterkant ligt een tuin en bij het huis hoort ook een eigen perenboomgaard. Of Floortjes bootje bij de koopprijs is inbegrepen weten we niet.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK