BINNENKIJKEN in de scheidingsvilla van GWEN STEFANI en je weet niet wat je ziet (foto’s + video)

0
Gwen Stefani heeft definitief een punt gezet achter haar verleden. Ze heeft besloten de villa van haar en haar ex-man Gavin Rossdale van de hand te doen. Het huis, dat ooit ook nog van Jennifer Lopez was, staat te koop voor 35 miljoen euro

De in scheiding liggende Gwen Stefani en Gavin Rossdale zijn op zoek naar een koper voor hun huis in Beverly Hills. De voormalig geliefden vragen $ 35.000.000, maar voor dat geld krijg je ook wat….


Het sterrenkoppel kocht het landgoed in 2006 van nachtclubeigenaar Sam Nazarian voor $ 13.250.000. Hij had het pand voor $ 11.000.000 in 2004 gekocht van Jennifer Lopez, die er in 2000 zelf $ 4.300.000 voor had betaald.

Het landgoed gelegen tussen Beverly Hills en Studio City werd door No Doubt-zangeres en The Voice-jurylid Gwen Stefani en Gavin grondig opgeknapt. Het heeft nu zes slaapkamers met eigen badkamer en een master suite met twee grote badkamers en twee kleedkamers. Op het terrein ook een gastenverblijf, een zwembad en een tennisbaan.


De woonkamer heeft een open haard en een gewelfd plafond. In de keuken witte lak kasten en een kookeiland met een zwart granieten blad.

Stefani en Rossdale gingen in 2014 uit elkaar.