BINNENKIJKEN in het HONEYMOON PARADIJS waar PIPPA MIDDLETON en haar JAMES op huwelijksreis zijn

0
De kersverse echtgenoot van Pippa Middleton, James Matthews let niet op kleintjes om de zus van vrouw van de prins William, in de watten te leggen op hun huwelijksreis. James koos Le Brando, het Polynesische eiland Tetiaroa ten noorden van Tahiti, waar hij voor meer dan 3000 dollar per nacht een villa boekte met bioscoop, privézwembad en privéstrand! Rust gegarandeerd dus voor de tortelduifjes. EVEN (BINNEN)KIJKEN WAAR PIPPA EN JAMES HUN HUWELIJKSREIS DOORBRENGEN?

Acteur Marlon Brando kocht het Polynesische eiland Tetiaroa ten noorden van Tahiti in 1967. Marlon Brando werd verliefd op het eiland (en op zijn tegenspeelster Tarita met wie hij later in het huwelijksbootje stapte) tijdens de opnames van de film Mutiny on the Bounty (1962).


In de loop der jaren is anno 2017 IS The Brando een decadente reisbestemming met privéstranden die dagelijks geharkt worden. Eén nachtje kost tussen de 3.075 en 3210 dollar.

The Brando huisvest 35 luxevilla’s met elk hun eigen zwembad en privéstrand. Het geeft het gevoel dat je helemaal alleen bent op het eiland. 22 Villa’s bevinden zich aan Turtle Beach en de 13 villa’s staan langs Mermaid Bay. De villa’s hebben onder andere een biioscoopkamer en een buitenbadkamer. De slaapkamer kijkt uit op het privéstrand en de natuurlijke lagune.


Ook de restaurantkaart is top of the bill, met een menukaart van de Michelinsterrenchef Guy Martin. Wekelijks worden er specifieke producten ingevlogen om te voldoen aan de specifieke wensen van de gasten. In zijn restaurant Les Mutinés is de glazen, climate-controlled wijnkast met een voorraad extreem dure en zeldzame wijnen, die drijft op het water een bezienswaardigheid.

Je vliegt naar het eiland met The Brando’s eigen luchtvaartmaatschappij. Elke ochtend wordt bovendien het strand voor de afzonderlijke villa’s geharkt door tuinmannen, zodat het er perfect zou uitzien.

Ook alle muggen zijn van het eiland verdreven. Een team van wetenschappers heeft de vrouwelijke muggen onvruchtbaar gemaakt door genetisch gemanipuleerde mannetjesmuggen op hen af te sturen.