BINNENKIJKEN in het Godfather-huis met de paardenkop dat nu te koop staat voor $195 miljoen

0
195 Miljoen dollar betalen en je woont in het huis waar ooit het paardenhoofd in bed werd gevonden in de film The Godfather Maar dan koop je tegelijkertijd ook het zwembad waar Whitney Houston in The Bodyguard in ronddobberde.

Het huis wordt in de film The Godfather uit 1972 bewoond door Jack Woltz, een filmproducer die weigert een rol te geven aan Don Corleone-protegé Johnny Fontane. Hij wordt op andere gedachten gebracht wanneer het hoofd van zijn prijspaard in zijn bed wordt gelegd.


Voor de nu gevraagde 195 miljoen dollar krijg je 20 hectare met daarop zes gebouwen, waaronder het ruim 4600m2 grote huis met in totaal 28 kamers en 38 badkamers. Daarnaast is er ook nog tuinhuis met eigen tennisbaan.

In 2007, toen het pand uit 1927 een jaar op de markt stond, was de vraagprijs nog 40 miljoen lager en was het ook te huur voor 600.000 dollar per maand.


Krantenmagnaat William Randolph Hearst bivakkeerde jarenlang in het pand, president John F. Kennedy en zijn vrouw Jackey verbleven er tijdens hun huwelijksreis. De huidige eigenaar is Leonard Ross, advocaat en vastgoedinvesteerder.

Share.