Pagina titel ...
dinsdag, januari 28
BINNENKIJKEN in het Godfather-huis met de paardenkop dat nu te koop staat voor $195 miljoen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

195 Miljoen dollar betalen en je woont in het huis waar ooit het paardenhoofd in bed werd gevonden in de film The Godfather Maar dan koop je tegelijkertijd ook het zwembad waar Whitney Houston in The Bodyguard in ronddobberde.

(Lees verder na de advertentie)

 

Het huis wordt in de film The Godfather uit 1972 bewoond door Jack Woltz, een filmproducer die weigert een rol te geven aan Don Corleone-protegé Johnny Fontane. Hij wordt op andere gedachten gebracht wanneer het hoofd van zijn prijspaard in zijn bed wordt gelegd.

Voor de nu gevraagde 195 miljoen dollar krijg je 20 hectare met daarop zes gebouwen, waaronder het ruim 4600m2 grote huis met in totaal 28 kamers en 38 badkamers. Daarnaast is er ook nog tuinhuis met eigen tennisbaan.

In 2007, toen het pand uit 1927 een jaar op de markt stond, was de vraagprijs nog 40 miljoen lager en was het ook te huur voor 600.000 dollar per maand.

Krantenmagnaat William Randolph Hearst bivakkeerde jarenlang in het pand, president John F. Kennedy en zijn vrouw Jackey verbleven er tijdens hun huwelijksreis. De huidige eigenaar is Leonard Ross, advocaat en vastgoedinvesteerder.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK