Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
BINNENKIJKEN in het futuristische optrekje van 13 miljoen waar ARIANA GRANDE gaat samenwonen met nieuwe liefde Pete

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Ariana Grande (24) loop hard van stapel met nieuwe vriend, Pete Davidson (24). Verloofde het paar zich al een paar weken na hun eerste ontmoeting nu hebben ze -voor maar liefst 13.8 miljoen euro- een appartement in een futuristisch gebouw in Manhattan, New York, gekocht.

(Lees verder na de advertentie)

Het hypermoderne penthouse van 4.876 vierkante meter is ontworpen door Zaha Hadid, een prestigieuze architect.
Het appartement heeft 5 grote slaapkamers, een keuken, 5 badkamers en een ruime woonkamer. Bewoners van het gebouw kunnen gebruikmaken van een overdekt zwembad, een fitnessruimte en er is ook een privé-bioscoop.

13.8 Miljoen euro voor een appartement is veel geld, maar dat heeft de wereldberoemde Ariana Grande ook. Op haar 24ste is ze miljoenen dollars. Niet in de eerste plaats dankzij haar muziek, maar door haar rol in de kinderserie Victorious, waar zij 57 afleveringen -a raison van 7500 euro per aflevering- de rol van beste vriendin Cat vertolkte. Echt groot geld verdiende ze in 2017 met haar Dangerous Woman-reis die over vijf continenten trok en 65 miljoen euro opleverde.

credit chonrampictures/photography by Hufton+Crow for Zaha Hadid Architects

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0