BINNENKIJKEN in het ‘FLATJE’ van 27.5 MILJOEN dat JUSTIN TIMBERLAKE en JESSICA BIEL gekocht hebben

0
Geld moet rollen moeten Justin Timberlake en Jessica Biel hebben gedacht nu ze voor $27.5 miljoen een appartement hebben gekocht in de hippe New Yorkse wijk Tribeca. Bekende buren krijgen ze ook, want Ryan Reynolds en Blake Lively, Jennifer Lawrence en F1-racer Lewis Hamilton hebben er ook een ‘flatje’. Wil je weten hoe een appartement van $27.5 miljoen eruit ziet? Even klikken en je kan binnenkijken bij Timberlake en Biel.

Justin Timberlake en zijn vrouw, DE MTV Movie Award-winnende actrice Jessica Biel, zijn de nieuwste, beroemde, bewoners van het acht appartementen tellende complex 443 Greenwich Street. Het paar heeft er een penthouse gekocht voor $27.5 miljoen. Timberlake, Biel en peuter zoon Silas Randall trekken in het ruim 1600 m2 tellende ‘flatje’met vier slaapkamers.


Als buren krijgen ze o.a Ryan Reynolds en Blake Lively, Jennifer Lawrence en de Britse Formule1-coureur Lewis Hamilton. Met die buren beschikken ze ook over een gedeeld dakterras, een zwembad en een wijnkelder.

Timberlake werd in de jaren negentig bekend als lid van de boyband *NSYNC. In 2002 bracht hij zijn eerste soloalbum Justified uit. Als acteur had hij rollen in diverse films waaronder The Social Network en In time.