BINNENKIJKEN in het duurste huis van Zwitserland -160 miljoen euro- dat directe toegang heeft tot de pistes van St. Moritz

0
U heeft al een zomerhuisje? Wordt het dan niet tijd voor een leuk winterhuis? In het Zwitserse St. Moritz staat nog een leuk ‘villaatje’ te koop voor bijna 160 miljoen. Wel voorzien van alle gemakken die de moderne mens wenst. EVEN BINNENKIJKEN?

Villa Lonsdaleite telt maar liefst zeven verdiepingen en biedt directe toegang tot de pistes van St. Moritz. Lonsdaleïet is een zeldzaam soort edelsteen en wordt alleen gevonden op plaatsen waar in het verleden een meteoriet insloeg.


Voor de graagde 160 miljoen woont u niet alleen in het duurste huis van Zwitserland, maar heeft u ook de beschikking over een privé-stoeltjeslift, een wijnkelder, een eigen bioscoop en een eigen spa. Er zijn zes en suite slaapkamers met badkamers opgetrokken uit het zeldzame Lonsdaleite.

De ramen van de woonkamer beslaan een hele muur en dus is er een adembenemend uitzicht over de pistes van St. Moritz. In de centrale hal een zwevende trap die je naar een van de zeven verdiepingen brengt. In de een met goud bedekt plafond en 178 zwevende Swarovski-kristallen kaarsen.


De ontbijtkamer heeft een 24-karaats bladgoudmuur en een op maat gemaakte eiersculptuur die het plafond siert. In de ‘kelder’ een zwembad met Swarovski-kristallen lichten die elke kleur licht kunnen geven. Bubbelen kun je in de jacuzzi naast het zwembad.