BINNENKIJKEN in het bepaald kleurrijke weekendhuis van JOHAN DERKSEN waar hij graag vanaf wil

0
Johan Derksen lijkt meer verstand te hebben van voetbal dan van onroerend goed. Kocht Derksen een paar maanden geleden een huis in zijn favoriete Drentse dorp Grolloo om de koop a raison van €40.000 een maand later ongedaan te maken omdat hij in het plaatsje zijn droomhuis op de kop had getikt. Nu zet hij zijn in 2014 gekocht weekendhuis tegenover de stamkroeg van de eens vermaarde bluesgroep Cuby and The Blizzards waar Derksen ooit manager van was, te koop voor €159.000. En ook hier heeft Johan de inrichting overgelaten aan echtgenote Isabelle Pikaar die dol lijk te zijn op felle kleuren. EVEN BINNENKIJKEN..

Het droomhuis van Johan en zijn vrouw Isabelle


Het door Derksen in 2014 gekochte weekendhuis staat aan de Hoofdstraat in de gezellige dorpskern van Grolloo. In diezelfde straat kocht de voetbalanalist samen met echtgenote Isabelle voor €360.000 een paar maanden geleden, zoals zij het zelf noemde ‘hun droomhuis’. En twee huizen in dezelfde straat is misschien wat overdreven. Dus zoekt Derksen voor het huis tegenover de kroeg een koper die bereid is €159.000 te betalen. Winst gaat Derksen niet maken, want hij kocht de voormalige smederij midden 2014 voor €150.000 en verspijkerde ook nog wat geld. .

De vrijstaande woning heeft, verdeeld over twee woonlagen, een woonoppervlak van 97 m2 en telt drie kamers waarvan twee slaapkamers. Er is een badkamer. De half open keuken heeft alle benodigde inbouwapparatuur. Het terras is bereikbaar vanuit de keuken en is gelegen op het zuidwesten, zodat er de hele middag en avond van de zon kan worden genoten.


Opvallend zijn de felle kleuren die op de muren en voor het meubilair in het weekendhuis gebruikt zijn. Een ideetje van Derksen vrouw Isabelle die hun recent verkochte dubbele woning in het Utrechtse Oudewater ook al zo kleurrijk inrichtte.