Pagina titel ...
woensdag, juni 3
BINNENKIJKEN in het Amsterdamse appartement van FRANK RIJKAARD dat hij zo graag wilde hebben dat hij €70.000 meer dan de vraagprijs betaalde

0
Frank Rijkaard (54) wilde het dubbel bovenhuis met mooi dakterras in de populaire Amsterdamse wijk De Pijp zo graag hebben dat hij €70.000 meer betaalde dan de vraagprijs van €715.000 voor de maar 135 vierkante meter tellende woning. Dat is dus bijna €6000 per m2. Geen probleem blijkbaar voor Rijkaard, want hij had geen hypotheek nodig om het pand te kopen. EVEN BINNENKIJKEN BIJ RIJKAARD?

(Lees verder na de advertentie)

Wonen gaan Rijkaard en zijn Stefanie, het voormalige kindermeisje van Frank en zijn ex-Monique en de moeder van hun twee jonge kinderen Santi en Ceejay, er waarschijnlijk niet. Frank Rijkaard kocht vorig jaar november namelijk voor 4 miljoen een vrijstaande villa aan de chique Apollolaan in Amsterdam Zuid (Foto’s onder). Een huis dat met 571 m2 een stuk groter is het appartement van 135 m² dat hij nu heeft gekocht. Dat appartement heeft wel prachtige hoge plafonds en een royaal dakterras grenzend aan de woonkamer. Deze moderne keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals een oven, magnetron en koelkast/vriezer. Op de bovenliggende slaapverdieping zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer ligbad, dubbele douche en een modern wastafelmeubel.

Frank, vader van vier kinderen (hij had met zijn tweede vrouw Monique al zoon Mitchell en een dochter Lindsay uit zijn eerste huwelijk met jeugdliefde Carmen) zit sinds 2013 toen hij werd ontslagen als bondscoach van Saoedi-Arabië thuis. Op dat moment besloot hij ook een punt achter zijn trainersloopbaan. Hij lijkt nu vooral in huizen te handelen.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0