BINNENKIJKEN in het Amsterdamse appartement van FRANK RIJKAARD dat hij zo graag wilde hebben dat hij €70.000 meer dan de vraagprijs betaalde

0
Frank Rijkaard (54) wilde het dubbel bovenhuis met mooi dakterras in de populaire Amsterdamse wijk De Pijp zo graag hebben dat hij €70.000 meer betaalde dan de vraagprijs van €715.000 voor de maar 135 vierkante meter tellende woning. Dat is dus bijna €6000 per m2. Geen probleem blijkbaar voor Rijkaard, want hij had geen hypotheek nodig om het pand te kopen. EVEN BINNENKIJKEN BIJ RIJKAARD?

Wonen gaan Rijkaard en zijn Stefanie, het voormalige kindermeisje van Frank en zijn ex-Monique en de moeder van hun twee jonge kinderen Santi en Ceejay, er waarschijnlijk niet. Frank Rijkaard kocht vorig jaar november namelijk voor 4 miljoen een vrijstaande villa aan de chique Apollolaan in Amsterdam Zuid (Foto’s onder). Een huis dat met 571 m2 een stuk groter is het appartement van 135 m² dat hij nu heeft gekocht. Dat appartement heeft wel prachtige hoge plafonds en een royaal dakterras grenzend aan de woonkamer. Deze moderne keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur zoals een oven, magnetron en koelkast/vriezer. Op de bovenliggende slaapverdieping zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer ligbad, dubbele douche en een modern wastafelmeubel.


Frank, vader van vier kinderen (hij had met zijn tweede vrouw Monique al zoon Mitchell en een dochter Lindsay uit zijn eerste huwelijk met jeugdliefde Carmen) zit sinds 2013 toen hij werd ontslagen als bondscoach van Saoedi-Arabië thuis. Op dat moment besloot hij ook een punt achter zijn trainersloopbaan. Hij lijkt nu vooral in huizen te handelen.