Pagina titel ...
dinsdag, januari 28
BINNENKIJKEN in het Amsterdamse pied-à-terre van JOHN VAN ‘T SCHIP dat u mag hebben voor het pittige prijsje van €6000 m2

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

John van ’t Schip, de oud Ajacied en nieuwe trainer van PEC Zwolle heeft zijn Amsterdamse pied-a-terre van zestig vierkante meter in de populaire Amsterdamse ‘De Pijp’ te koop gezet voor €379.000. Omgerekend is dat het pittige prijsje van meer dan €6000 per vierkante meter. EVEN BINNENKIJKEN?

(Lees verder na de advertentie)

 

John en vrouw Danielle Oonk, dochter van Willeke Alberti, keerden afgelopen januari terug uit het Australische Melbourne, waar hij als trainer aan de slag werkte, vanwege zijn ernstig zieke vader. Die overleed niet veel later. John en Danielle wonen zelf in Naarden en lijken het pied-a-terre nu niet meer nodig te hebben. Het appartement telt 60 vierkante meter en dat betekent dus een prijs van net boven de €6000 per m2.

Op die 60 vierkante meter drie kamers, waarvan twee slaapkamers. Er is een badkamer. De open leefkeuken heeft een kookeiland met de gebruikelijke inbouwapparatuur. Door het hele appartement ligt een eiken houten vloer. Ook is er een klein balkon.

Mocht het John van ’t Schip lukken het appartement tegen de vraagprijs te verkopen dan maakt hij een winst van bijna een ton. Zelf kocht hij het optrekje in juli 2014 namelijk voor een bedrag van €282.500. Volgens BekendeBuren is er een hypotheek van €150.000 op gevestigd.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK