BINNENKIJKEN in het Amsterdams herenhuis van Boom, Boom, Boom WESSEL VAN DIEPEN ingericht door ex IRENE VAN DER LAAR en te koop voor €1.525.000

0
Wessel van Diepen, dj en de man achter Vengaboys, lijkt deze maand twee keer financieel flink te gaan scoren. Als hij zijn pand in Amsterdam Oud Zuid verkoopt voor de door hem gevraagde €1.525.000 dan maakt hij een winst van ruim een half miljoen. Komt bij dat zijn oude Vergaboys-hit Boom,Boom,Boom uit 1998 dankzij een facebook-video plotseling ook weer in de Britse charts staat. En ook dat doet de kassa rinkelen voor de man die een relatie heeft met Daphne Bunskoek en de ex is van Irene van der Laar met wie hij dochtertje India heeft. Zij woont overigens in het pand dat Wessel nu te koop heeft gezet en zij heeft het dan ook ngericht. EVEN BINNENKIJKEN HOE ZE DAT HEEFT GEDAAN?

Wessel heeft zijn pand in Amsterdam Oud Zuid te koop gezet voor een bedrag van €1.525.000 en dat is fors meer dan dan de €995.000 die hijzelf in 2002 betaalde voor het drie verdiepingen tellende herenhuis. Op het pand met een woonoppervlakte van 247 m2 verdeeld over negen vertrekken, waarvan zeven slaapkamers, rust geen hypotheek zo weet de site BekendeBuren. Een winst van een half miljoen gloort dus aan de horizon. De woning heeft een moderne open keuken, voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Er is een balkon, maar ook een achtertuin van 32 m2. Het pand ligt op loopafstand van het Vondelpark.


Quote schat het vermogen van de DJ en producer inmddels op €20 miljoen. En daar zal met de verkoop van het huis en het feit dat zijn Vengaboys door toeval opeens terug zijn in de Britse hitlijsten nog wel een aanmerkelijk bedrag bijkomen.

Het dancenummer staat op de 41ste plaats in de iTunes UK Top 100 en op 38 in The UK’s Top 100 biggest singles of midweek, zo meldt Van Diepen zelf in een tweet. Endat allemaal bij toeval omdat de Brit Jordan Cairns via zijn facebookpagina een video verspreidde waarin hij in zijn auto met vrienden uit zijn dak gaat op Boom, Boom, Boom, Boom! Op zijn bestemming in Cheltenham aangekomen ontstaat er een straatfeestje, dat vervolgens zo viral gaat op het wereldwijde web dat de hitlijsten zelf bereikt worden. Bekijk de video!