Pagina titel ...
zaterdag, september 19
BINNENKIJKEN in het $21 miljoen kostende landhuis van Reinout en Daniëlle Oerlemans in L.A. dat nu eindelijk verbouwd is naar wens van het paar

0
Het heeft even geduurd en het moht wat koten, maar het landhuis dat Reinout en Daniëlle Oerlemans in 2016 kochten voor $21.440.000, is naar wens van het echtpaar verbouwd. Een jarenlange verbouwing die door Daniëlle werd vastgelegd op beeld. Even (binnen)kijken bij de Oerlemannetjes in Bel Air, Los Angeles?

Daniëlle, de 44-jarige vrouw van producent Reinout Oerlemans (46), is bepaald blij met het eindresultaat van de jaren durende verbouwing. Mag ook wel als je de foto’s van voor en na zit van. Bijvoorbeeld, de oude en nieuwe van de hal en woonkamer. De klassieke elementen, werden strak gestuct en spierwit geverfd.

(Lees verder na de advertentie)

Het huis dat Reinout en Daniëlle Oerlemans in 2016 kochten voor $21.440.000 staat in de chique wijk Bel Air en is gebouwd in 2002. Leefruimte is er genoeg met ruim 1700 vierkante meter. Het bevat 8 slaapkamers en 11 badkamers/ Dat is overigens inclusief wc’s. De kinderen hebben ook een leuk tuintje om buiten te spelen, want het landhuis staat op een grond van 6.000 vierkante meter grond en kijkt uit over de golf & countryclub.

Daniëlle en Eyeworks-oprichter Reinout wonen sinds 2007 met hun vier kinderen Thijmen, Fiene, Benjamin en Katelyn in de Verenigde Staten. Op Instagram zagen we al dat Danielle Oerlemans druk was met de inrichting van een nieuw optrekje. En nu weten we eindelijk ook hoe dat pand er verder uit ziet. En wat het kost. Reinout en zijn vrouw telden er maar liefst $21.440.000 voor neer.

Lees verder na advertentie

De Oerlemannetjes hebben overigens nog een pandje in LAREN TE KOOP staan. Iets voor u?

Oh ja…. Ook in Hollywood heeft het glamourpaar nog een pandje te koop staan. Kijk maar.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0