Pagina titel ...

BINNENKIJKEN bij Daniëlle Oerlemans in L.A., die niet echt scoort met haar ‘Er zijn wel dikke mensen, maar niet in mijn omgeving’

0

Het heeft even geduurd en het mocht wat kosten, maar het landhuis dat Reinout en Daniëlle Oerlemans in 2016 kochten in Los Angeles voor $21.440.000, is nu na vier jaar naar wens van het echtpaar verbouwd. En het leven in California bevalt Danielle opperbest. “Californië is een bijzondere staat, omdat iedereen hier sport en gezond leeft. Er zijn wel dikke mensen, maar niet in mijn omgeving.”

De riante villa in Bel Air, een van de rijkste wijken van Los Angeles, kijkt uit over de plaatselijke countryclub met golfbaan. Aa geld geen gebrek en de kinderen gaan naar een privéschool. Tijdens de lockdown moest de familie het wel even doen zonder de huishoudelijke staf (“en die was wel zo groot dat het pijn deed”).


Danielle Oerlemans is opvallend openhartig in het interview dat zij aan Het Parool geeft. “Californië is een bijzondere staat, omdat iedereen hier sport en gezond leeft. Er zijn wel dikke mensen, maar niet in mijn omgeving. Ik drink graag een glas wijn, maar moet ook op mijn gewicht te letten.”

Haar ‘er zijn wel dikke mensen, maar niet in mijn omgeving’ wordt niet door iedereen geapprecieerd. Op twitter reageert Kitty cynisch met ‘Ik beveel dit onbeschaamde rijkeluisinterview met mevrouw Oerlemans van harte aan’. En jeremy zegt: ‘Zo lekker gewoon gebleven’ met daarachter een grijnzend gezicht. Schrijfster Tatjana Almuli schrijft bij de quote: “Hier werd ik dan weer moedeloos van. Interview met Daniëlle Oerlemans een paar dagen geleden. Snap niet dat er in een dergelijk interview 0 vraagtekens worden gezet of kritische vragen worden gesteld naar aanleiding van dit soort uitspraken.”

“Weer lekker stereotype-bevestigend”, vervolgt Tatjana. “Dikke mensen sporten nooit, eten immer ongezond. En niemand wil eigenlijk iets met ze te maken hebben (vandaar haar ‘dikke mensen zijn er wel, maar niet in mijn omgeving uitspraak).”

Het heeft even geduurd en het mocht wat kosten, maar het landhuis dat Reinout en Daniëlle Oerlemans in 2016 kochten voor $21.440.000, is nu eindelijk na vier jaar naar wens van het echtpaar verbouwd. Een jarenlange verbouwing die door Daniëlle werd vastgelegd op beeld.

Daniëlle is bepaald blij met het eindresultaat van de jaren durende verbouwing. Mag ook wel als je de foto’s van voor en na zit van. Bijvoorbeeld, de oude en nieuwe van de hal en woonkamer. De klassieke elementen, werden strak gestukt en spierwit geverfd.

Het huis dat Reinout en Daniëlle Oerlemans in 2016 kochten voor $21.440.000 staat in de chique wijk Bel Air en is gebouwd in 2002. Leefruimte is er genoeg met ruim 1700 vierkante meter. Het bevat 8 slaapkamers en 11 badkamers/ Dat is overigens inclusief wc’s. De kinderen hebben ook een leuk tuintje om buiten te spelen, want het landhuis staat op een grond van 6.000 vierkante meter grond en kijkt uit over de golf & countryclub.


Daniëlle en Eyeworks-oprichter Reinout wonen sinds 2007 met hun vier kinderen Thijmen, Fiene, Benjamin en Katelyn in de Verenigde Staten.

 


Share.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();