BINNENKIJKEN in het luxe penthouse van overleden moeder van LINDA en JOHN DE MOL dat u nu kunt kopen met 300.000 euro korting

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Het Larense luxe penthouse van de in december overleden Hannie de Mol is door haar kinderen John en Linda weer te koop gezet en nu met een korting van 300.000 euro! Het stond sinds het begin van de zomer te koop voor €3.75 miljoen, maar blijkbaar kwam er geen koper opdagen voor dat bedrag. Dus besloten Linda en broer John de prijs fors te verlagen. Voor %3.45 miljoen woont u op stand. EVEN BINNENKIJKEN?

Op de locatie van het huidige Hamdorff-complex, waar de Zomertuinappartementen deel van uitmaken, stond in het centrum van Laren ooit het befaamde Hotel Hamdorff. In 1901 gevestigd door Jan Hamdorff werd het al snel het hart van Laren’s culturele leven. In 1998 verrees het huidige complex met winkels, horeca en de daarboven gelegen appartementen alsmede enkele penthouses. Bij de vormgeving heeft architect Egbert Jan Hoogenberk zich laten inspireren door het oude hotel Hamdorff en daarmee een ode gebracht aan de grandeur van toen.


Het appartement van de overleden moeder van John en Linda meet 411 vierkante meter. Zij woonde er alleen nadat John de Mol senior in 2013 overleed.

De beschutte terrassen 160 vierkante meter. Het penthouse heeft zes kamers waarvan drie slaapkamers alsmede een werkkamer, een badkamer met whirlpool en stoomdouche, een beveiligingssysteem, twee keukens, een comfortabele privé-lift tussen de twee woonlagen, en een groot dakterras. Twee privé-parkeerplaatsen en een berging in het souterrain maken het comfort compleet. Uw buurvrouw heeft Els Blokker. Dat is die mevrouw van die winkelketen.


Aan het wonen in het Hamdorff-complex kleven nog wat extra kosten. Zoals bijvoorbeeld de servicekosten van € 893,26 per maand voor het appartement en € 37,22 per maand per parkeerplaats.

Share.