BINNENKIJKEN in een droomvilla van 100 miljoen dollar die je koopt inclusief gouden Lamborghini Aventador Roadster en Rolls-Royce Dawn in de garage MAAR ZONDER de HALFNAAKTE VROUWEN uit de verkoopvideo

0
Koop je Opus Mansion, het huis in Beverly Hills met een prijskaartje van 100 miljoen dollar, dan krijg je heel veel extra’s! Naast een gouden Lamborghini Aventador Roadster en Rolls-Royce Dawn een champagne-kluis met een kwart miljoen dollar aan Cristal-flessen en de kunst aan de muren van van Damien Hirst en Andy Warhol is ook inclusief. Koopje toch? Of eerste maar even de foto’s en de video zien?

Naast de cadeautjes zijn er 7 slaapkamers, 11 badkamers, 2 zwembaden, een waterval, een champagne-kluis met een kwart miljoen dollar aan Cristal-flessen, een thuisbioscoop, een beautysalon en een automuseum waar je 10 auto’s kwijt kunt. Om je collectie te starten krijg je twee goudgewrapte auto’s cadeau: een Lamborghini Aventador Roadster en een Rolls-Royce Dawn.


Opus Mansion is ingericht door de beste designers. Aan de muren bij de prijs inbegrepen kunst van Damien Hirst en Andy Warhol. De buurman heet Markus Persson, de bedenker van Minecraft.

Om de verkoop te bevorderen is er een ook video gemaakt. Met in de absolute hoofdrol de auto’s en de ‘golden ladies’, maar die zijn waarschijnlijk niet bij de prijs inbegrepen.