NOG EEN KEER BINNENKIJKEN in de villa van SABIA BOULAHROUZ want de verhuiswagens staan klaar….

0
Het heeft ‘even’geduurd, maar Sabia Engizek, de ex van voetballer Rafael van der Vaart, is begonnen met de verhuizing uit de villa in Hamburg waar het voormalige stel ooit samenwoonde. Dus dit is uw laatste kans om BINNEN TE KIJKEN bij Sabia. 

Twee jaar geleden verbrak Rafael de relatie en vertrok naar Spanje. Hij zegde het huurcontract op, maar de 39-jarige Sabia bleef gewoon wonen, want volgens Duitse recht mocht zij in het huis blijven wonen. Alleen kon zij de redelijk forse huur niet betalen, dus ging de rekening -alweer volgens Duits recht- naar Rafael. Een kostenpost voor Rafael van zo’n 94.000 euro betalen.


Maar nu lijkt het toch echt te gebeuren. Sabia is op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl ze zware tassen naar buiten sleept. Ook hebben Duitse media beelden van een verhuiswagen voor het optrekje.

Sabia Boulahrouz woonde met de kinderen van haar ex voetballer nummer 1, Khalid, comfortabel in villa aan de Alster rivier in Hamburg. Volgens Duitse recht kon Rafael zijn ex namelijk niet dwingen om elders te gaan wonen.


Rike Schulz, een verslaggever van de Hamburger Morgenpost, zegt dat Sabia het Duitse recht aan haar zijde vindt. “Het Duitse recht werkt zo dat wanneer twee mensen samen een woning huren en beiden het huurcontract ondertekend hebben, dan is het onmogelijk dat één van de twee het contract opzegt. Aangezien Sabia dat niet gedaan heeft, is het contract gewoon geldig. En de verhuurder mag het geld dan verhalen op degene die het kan betalen.”

De stadsvilla, gelegen aan de Alster rivier in Hamburg, beschikt over totaal 7 kamers en 4 badkamers en heeft een totale woonoppervlakte van maar liefst 329 vierkante meter.

Door een ingrijpende verbouwing een aantal jaren geleden bestaat de villa nu uit twee zeer luxe woningen. Sabia woont met haar kinderen in het onderste gedeelte. De bovenste verdieping staat leeg. Het huis van Sabia is afgewerkt met de meest luxe materialen. De keuken is van alle gemakken voorzien en de badkamers zijn een lust voor het oog.

Door het hele huis ligt parket. In de woonkamer is er een open haard. Die woonkamer heeft uitzicht op de rivier de Alster en Sabia heeft zelfs haar eigen aanlegsteiger. Met de auto is het maar een paar minuten rijden naar het vliegveld van Hamburg.