BINNENKIJKEN in de villa van 3 miljoen waar RICK ENGELKES gaat samenwonen met zijn Marie-Claire en haar twee zonen

0
Foto's: Funda
Het is niet voor vandaag of morgen, maar eind dit jaar zitten Rick Engelkes (60) en zijn vriendin Marie-Claire Noorlander (39) rond de kerstboom in Ricks villa van drie miljoen in Aerdenhout. Marie-Claire en haar twee zoons trekken dan namelijk bij Engelkes in. “Als ze bij mij intrekken, wordt het allemaal officieel,” weet Engelkes. 

Rick en Marie-Claire kregen in 2017 een relatie. “Als we geen kinderen hadden gehad, was Marie-Clarie allang bij mij ingetrokken”, vertelde de producent van de film Kruimeltje afgelopen weekend in De Telegraaf. “We hebben nu besloten dat we in principe met de kerst gaan samenwonen.”


Foto’s: Facebook Marie Claire Noorlander en Frans van Zijst

De Noordwijkse staat bekend als hardwerkende zakenvrouw en runt in het chique hotelcomplex Grand Hotel Huis ter Duin haar eigen MC Wellness. Ze was jarenlang samen met oud-profvoetballer Tim de Cler met wie ze twee zonen kreeg.


Marie-Claire woont nu nog met haar zoons van tien en acht jaar in Noordwijk. De jongens blijven daar op de basisschool. “Het laatste halfjaar kunnen de jongens dan heen en weer pendelen, Marie-Claire moet toch die kant op voor haar werk in Noordwijk. Haar kinderen voetballen allebei, de oudste in een selectieteam, maar ze hebben bij mij ook leuke clubs,”  zegt Engelkes in de krant

Rick, die nog een van zijn twee dochters thuis heeft wonen, kijkt dan ook uit naar een gevuld huis. “Dat vind ik eigenlijk wel heel leuk. Kerst en nieuwjaar hebben we al met z’n allen gevierd en de afgelopen twee zomers zijn we met elkaar op vakantie geweest. Supergezellig. Als ze bij mij intrekken, wordt het allemaal officieel ja, maar daar ben ik ook wel weer aan toe. Het is onrustig, twee huishoudens en dat continu op en neer rijden.”

De vrijstaande villa waar het samengesteld gezin Engelkes gaat wonen ligt aan een bosrand, heeft een totale woonoppervlakte van 356 vierkante en bestaat uit 9 kamers, waaronder 5 slaap- en 4 badkamers. De villa beschikt ook over een sauna en in het souterrain bevindt zich ook een fitnessruimte. De tuin, rondom de villa, is ontworpen door tuinarchitect Dick Beijer. Engelkes zette de villa in Aerdenhout, waar hij jarenlang lief en leed deelde met zijn ex vrouw Annemarie en de twee kinderen, in 2017 te koop voor 2.850.000 euro, maar vond geen koper. Daar zal hij nu blij mee zijn.

Rick kreeg in 2017 een relatie met Marie Claire na zijn scheiding van Annemarie Paol, de moeder van dochters Teddy en Lee. Net als Rick heeft ook Marie Claire dus een huwelijk achter de rug en twee kinderen,  zoons Thijn en Jesper zijn tien en acht jaar oud. Destijds zei ze:  ‘Zij zijn het allerbelangrijkste in mijn leven. Als zij Rick niet zouden accepteren, is mijn relatie met hem gedoemd te mislukken. Maar gelukkig zijn zij weg van hem!’