BINNENKIJKEN in de villa van 18 miljoen die Kim en Kanye verkochten aan Oekraïense miljardair Marina Acton

0
De  villa die Kim Kardashian en Kanye West afgelopen november verkochten aan Oekraïense miljardair Marina Acton staat alweer te koop. Acton is namelijk in verwachting en zoekt nu een groter huis, want de huidige 800 vierkante meter aan woonoppervlakte is aan de wat kleine kant…  

Aan het optrekje in Bel Air hangt Marina Acton nu een prijskaartje van 18 miljoen dollar (15,5 miljoen euro). Kim en Kanye verkochten het huis met een woonoppervlakte van ruim achthonderd vierkante meter in november voor 17,8 miljoen dollar (ruim 15 miljoen euro). 


Een paar renovaties later was het stekkie ongeveer het dubbele waard. De realityster en rapper veranderden de Mediterraanse stijl van het interieur in een minimalistische look. Ze bouwden extra kamers én verplaatsten het zwembad.

De koopster, de Oekraïense miljardair Marina Acton, doet het stulpje van de hand omdat ze meer ruimte nodig heeft en wil verkassen naar Florida. Acton is in verwachting en zoekt een huis met een aanzienlijk gastenverblijf, zodat haar ouders bij haar kunnen komen wonen. 


credit: chonrampictures