Pagina titel ...
woensdag, juni 3
VIDEO – Miljardair RICHARD BRANSONS Necker Island deels verwoest door orkaan Irma

0
Necker Island, het privé-eiland van Richard Branson, en één van de meest exclusieve resorts ter wereld, is deels verwoest door orkaan Irma. De miljardair deelde een video en foto’s met zijn volgers s die de verwoesting zien die de storm aan de Britse Maagdeneilanden heeft gedaan.

(Lees verder na de advertentie)

De video laat zien dat bomen uit de grond werden gerukt en gebouwen werden vernietigd. Richard Branson schreef er bij: “Veel van de gebouwen en vegetatie op Necker is vernietigd of beschadigd.

Necker Island was tot diep in de 20ste eeuw onbewoond en Branson kocht het in 1978 voor het bescheiden bedrag van 180.000 dollar. Vorig jaar logeerden de Obama’s op Necker Island, als gast van de Britse topondernemer Richard Branson in de Master Suite. Een ‘huisje’ voor twee dat voor normale stervelingen te huur is vanaf €49.000 per week.

Barack had Michelle een ‘bijzondere’ vakantie beloofd na acht jaar in het Witte Huis. En hij loste die belofte dubbel en dwars in. Veel bijzonderder of exclusiever dan Necker Island, een paradijselijk eiland in de Caraïben en onderdeel van de Britse Maagdeneilanden bestaat, niet.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0