VIDEO – Miljardair RICHARD BRANSONS Necker Island deels verwoest door orkaan Irma

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Necker Island, het privé-eiland van Richard Branson, en één van de meest exclusieve resorts ter wereld, is deels verwoest door orkaan Irma. De miljardair deelde een video en foto’s met zijn volgers s die de verwoesting zien die de storm aan de Britse Maagdeneilanden heeft gedaan.

De video laat zien dat bomen uit de grond werden gerukt en gebouwen werden vernietigd. Richard Branson schreef er bij: “Veel van de gebouwen en vegetatie op Necker is vernietigd of beschadigd.


Necker Island was tot diep in de 20ste eeuw onbewoond en Branson kocht het in 1978 voor het bescheiden bedrag van 180.000 dollar. Vorig jaar logeerden de Obama’s op Necker Island, als gast van de Britse topondernemer Richard Branson in de Master Suite. Een ‘huisje’ voor twee dat voor normale stervelingen te huur is vanaf €49.000 per week.

Barack had Michelle een ‘bijzondere’ vakantie beloofd na acht jaar in het Witte Huis. En hij loste die belofte dubbel en dwars in. Veel bijzonderder of exclusiever dan Necker Island, een paradijselijk eiland in de Caraïben en onderdeel van de Britse Maagdeneilanden bestaat, niet.


Share.