Pagina titel ...
woensdag, april 8
BINNENKIJKEN in de slaapkamer van JUSTIN BIEBER?

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Fan van Justin Bieber en/of Hailey Baldwin? Het huis van de zanger en het model staat te koop voor ‘maar’ $8,5 miljoen. Veel geld, maar de villa staat dan ook in van de betere buurten van Los Angeles. En wie kan er nu zeggen dat hij slaapt in het bed van Bieber?

De villa heeft een vloeroppervlak van 650 vierkante meter. Daarin zijn zes slaapkamers, zes badkamers een enorme keuken, sportzaal en stoomcabine te vinden. De tuin is ook niet mis. Er is een grote voortuin en een achtertuin met zwembad.

Bieber en zijn vrouw wonnen zelf in een huis in Beverly Hills waar ze 7,5 miljoen euro voor betaalden. Dat pand, met een woonoppervlakte van 567 m2, werd volledig gerenoveerd door productiedesigner Charles Infante, een grote naam in Hollywood. Hij installeerde onder meer een knusse binnenplaats (inclusief vuurput), een infinity pool en olijfbomen. Het huis zelf heeft vijf slaapkamers, zeven badkamers, een bibliotheek, een wijnkelder en een eigen bioscoop.

Hoewel ruimte genoeg ziet Justin Bieber het voorlopig nog niet zitten om vader te worden. De 25-jarige zanger wil eerst nog alleen van zijn vrouw genieten. Justin deelde een foto op Instagram van zichzelf en zijn vrouw Hailey in Disneyland. “Ik ben dol op dates met jou baby. Op een dag zal ik vader-dochter-dates doen. Ik ben niet aan het hinten. Ik heb geen haast. Ik wil gewoon een tijdje alleen van jou genieten.”

Zijn 22-jarige vrouw reageerde met: “Ik heb altijd het meeste plezier met jou”. Afgelopen november, twee maanden nadat Justin en Hailey in het huwelijksbootje waren gestapt, sprak ze haar kinderwens ook al uit. “Ik houd van kinderen en ik kan niet wachten om ze zelf te krijgen. Ik zou zeggen dat dat nu meer een realiteit is geworden, maar zeker niet in de nabije toekomst.”

Bron: chonranpictures

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0