Pagina titel ...
woensdag, april 8
Binnenkijken in de privéjet van EVIS PRESLEY die nu 22 miljoen dollar zou kosten

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

De allereerste privéjet van Elvis Presley, die in 2017 voor 430.000 dollar onder de hamer gegaan zou vandaag de dag maar liefst 22 miljoen dollar kosten. Van het vliegtuig van Elvis, een Lockheed Jetstar uit 1962, zijn slechts 204 exemplaren gebouwd.

Het toestel zou destijds ongeveer 2,8 miljoen dollar gekost hebben. Rekening houdend met de inflatie, zou anno 2018 maar liefst 22 miljoen dollar kosten.

Het luxevliegtuig heeft een capaciteit voor tien personen, heeft een bereik van 4.820 kilometer en kan een topsnelheid aan van 883 kilometer per uur aan. Naast het stoffen donkerrode interieur beschikt het toestel ook over een ingebouwde televisie, stoelen die tot bedden omgetoverd kunnen worden, een keukentje met een magnetron en een badkamer.

LiveAuctioneers hoopte ooit twee miljoen dollar op te halen voor het vliegtuig. Maar omdat het toestel niet meer over een motor beschikt en in vervallen staat verkeert, ging dit collectors item voor 430.000 dollar weg.
In totaal had Presley drie privévliegtuigen: zijn Lockheed Jetstart, een Convair 880 en een Hound Dog II.

Foto’s: LiveAuctioneers

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0