Pagina titel ...
maandag, augustus 3
Binnenkijken in The President Suite ($8700 per nacht!) van Koning Willem-Alexander en Maxima in Seoul

0

Binnenkijken in The President Suite ($8700 per nacht!) van Koning Willem-Alexander en Maxima in Seoul!


The Presidential Suite in het Shilla-hotel in Seoul, waar Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima slapen tijdens hun staatsbezoek aan Zuid-Korea is bepaald ruim bemeten met 380 vierkante meter.

De modern ingerichte suite in de ‘North Wing’ beschikt dan ook over twee slaapkamers, een woonkamer, een eetkamer, maar ook over een sauna en een volledig in marmer uitgevoerde badkamer. Vanuit de suite kijkt het Koninklijk paar uit over Seoel. En natuurlijk is er een 24 uurs butlerservice.

(Lees verder na de advertentie)

Het luxe, 464 kamers tellende, The Shilla in Seoel heeft een winkelgalerij, 5 eetgelegenheden en een full-service spa. De Fitness Club beschikt over een fitnessruimte, een overdekte golfbaan en een wandelpad door een kunstgalerie. Er worden ook yoga- en aerobicslessen aangeboden.

The Shilla ligt in de centrale zakenwijk in Jung-gu, op ongeveer 40 minuten rijden van de luchthaven Gimpo en op 1 uur rijden van de luchthaven Incheon.

ZIE OOK: Binnenkijken in de Keizerlijke suite – Koninklijk slapen Willem-Alexander en Máxima in Japan

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0