BINNENKIJKEN bij ANOUK die hoopt op 550.000 euro winst bij verkoop Amsterdams penthouse

0
Anouk heeft haar heeft haar appartement aan het Oosterdokseiland in Amsterdam dat zij exclusief liet verbouwen door architect Cees van Dam te koop gezet voor 2.500.000 euro. Krijgt ze die prijs dan maakt de zangeres een leuke winst, want ze kocht het in januari 2015 voor 1.850.000 euro van Vara’s Astrid Joosten. en wil er nu zeker voor hebben.

Zangeres en The Voice-jurylid Anouk is zo beroemd dat ze haar het bijna twee miljoen kostende, luxe, penthouse in Amsterdam dat zij precies twee jaar geleden kocht van Astrid Joosten bijna niet durft te verlaten… “Ik leef best wel geïsoleerd en dat is ongezond. Ik moet af en toe de deur uit,” vertelde ze aan haar gasten tijdens een etentje.


“Ik moet er niet teveel over nadenken, want dan word ik best wel sip. Ik ben altijd een buitenmens geweest, ik was altijd op de straat. Dat kan nog steeds wel, maar ik loop gewoon gebogen buiten. Met mijn hoofd naar de grond. Mijn schouders zijn zelfs scheef gaan groeien, dat is geen grap.”

De zangeres heeft al een paar keer haar heil gezocht in het buitenland, maar keerde dan snel weer terug. “Ik ben een paar keer naar Amerika geweest: Cincinatti, Los Angeles en New York.” Probleem was echter dat één of meerdere van haar kinderen na een paar maanden terug wilde of een vader miste.


Om af en toe nog een buiten te komen dwingt Anouk, zo vertelt ze, zichzelf om naar de sportschool te gaan of met een van de kinderen op stap te gaan. “Heel veel dingen die leuk zouden moeten zijn als familie en de dingen die je samen onderneemt, die zijn voor mij niet leuk. Behalve als we in het buitenland zijn.” Maar ook dat is niet altijd een succes… “Al die kinderen gaan dan mee. Dat geeft zoveel stress.”

Anouk zou na de verkoop van het penthouse op het Oosterdokseiland met de zes kids willen verkassen naar het platteland. Tot die tijd zit ze op 11 en de 12de verdieping in een ‘gevangenis’ van 233 vierkante meter met vier kamers, een door architect Piet Boon ontworpen keuken en een badkamer met inloopdouche met rainshower en ligbad dat uitzicht biedt over Amsterdam. Dat doen ook twee riante terrassen van totaal 195 vierkante meter ook.

U WILT HET ANOUK ALLEMAAL ZELF HOREN VERTELLEN? ZIE DE VIDEO WAARIN ZE OOK VERTELT EEN HEKEL AAN PORNO TE HEBBEN…