Pagina titel ...
maandag, september 28
Binnenkijken in de Keizerlijke suite – Koninklijk slapen Willem-Alexander en Máxima in Japan kost 7000 euro per nacht!

0
De Keizerlijke suite beschikt over twee slaapkamers. Dit is de master bedroom waar Koning en Koningin slapen
De badkamer beschikt naast het bad ook over twee massageoduches
De grote woonkamer heeft zelfs een open haard
De eetkamer van de Keizerlijke suite
Het Koninklijk paar kan een ontspannende wandeling maken door de traditionele Japanse tuin
De Keizerlijke suite ligt in de zuidvleugel van het hotel
Volgend jaar gaat dit gedeelte van het Okura tegen de vlakte
Alle Amerikaanse presidenten sinds Richard Nixon logeerden in de Keizerlijke suite bij bezoeken aan Japan, Obama was in 2009 de laatste.
Drie nachten slapen Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima in de Keizerlijke suite die 7000 euro per nacht kost

Binnenkijken in de Keizerlijke suite – Koninklijk slapen Willem-Alexander en Máxima in Japan kost 7000 euro per nacht!


Meer dan zevenduizend euro kost een nachtje slapen in de 354 vierkante meter tellende Imperial Suite van het Okura Tokio-hotel waar Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima verblijven tijdens hun vandaag begonnen, driedaags, staatsbezoek aan Japan.

De Imperial Suite ligt in de zuidvleugel van het hotel en is sinds de opening in 1962 dé favoriete Japanse verblijfsplek van wereldleiders, inclusief alle Amerikaanse presidenten sinds Richard Nixon. Maar ook prins Charles en prinses Diana verbleven er in 1986. Voor Koning Willem-Alexander is de Imperial Suite vertrouwd terrein. Hij sliep er in 1991 met zijn moeder Koningin Beatrix toen zij op staatsbezoek naar Japan ging.

(Lees verder na de advertentie)

Tijdens de drie dagen dat Koning en Koningin in het Okura verblijven is de ruim driehonderd kamers tellende zuidvleugel om veiligheidsredenen afgesloten van de rest van het hotel. In de ‘normale’ kamers in de vleugel verblijven de 90 vertegenwoordigers van de handelsmissie die koning Willem-Alexander achterna reisde richting Japan. Ook de entourage van Koning en Koningin, de vertegenwoordigers van de media en de ook aanwezige ministers Koenders van Buitenlandse Zaken en minister Kamp van Economische Zaken, hebben hier een kamer.

Willem-Alexander en Máxima bereiken de Keizerlijke Suite op de tweede verdieping met een privélift. De Imperial Suite kijkt uit op de Japanse tuinen die het hotel omringen en beschikt over een luxe badkamer, met groot bad en twee massagedouches, een grote woonkamer, een aparte eetkamer, een werkkamer en twee slaapkamers.

Lees verder na advertentie

Hotel Okura ligt een paar honderd meter van de Nederlandse ambassade in Tokio en op twee kilometer van het keizerlijk paleis waar Willem-Alexander en Máxima. Het hotel beschikt over binnen- en buitenzwembaden, 9 restaurants, een theeceremoniekamer en een kunstmuseum met 2000 werken.

Ook beschikt het over een fitnessruimte met cardio-apparatuur en een spa. Het Koninklijk paar kan ook een ontspannende wandeling maken door de traditionele Japanse tuin of een kijkje nemen in de winkelgalerij.

Het Okura Hotel Tokio zal vanaf volgend jaar overigens worden gerenoveerd, waarbij alleen de lobby gespaard blijft. Het hoofdgebouw sluit in augustus 2015 dan ook voor vier jaar zijn deuren. Het hotel moet plaatsmaken voor een 38 verdiepingen tellende toren van beton en glas met opnieuw hotelkamers en daarnaast kantoren, een museum en parkeerplaatsen. De zuidvleugel blijft al die tijd wel open. De kosten voor de zogeheten renovatie bedragen meer dan ¥ 100 mrd (€ 755 mln).

ZIE OOK: Thaise ex Peter Jan Rens zoekt Nederlandse koper voor haar huis en Hollandse man voor haar dochter (21)

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0