Pagina titel ...
dinsdag, mei 26
BINNENKIJKEN in de villa van GERARD JOLING waar hij €330.000 minder voor krijgt dan gehoopt, maar toch nog €340.000 winst op maakt….

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

GERARD JOLING heeft €330.000 minder gekregen voor zijn Aalsmeerse villa dan hij gehoopt had, maar desondanks heeft de zanger toch nog €340.000 winst op maakt…. Even kijken in het huis van Joling?

(Lees verder na de advertentie)

Gerard Joling heeft zijn huis verkocht 895.000 euro. De hitzanger woonde sinds 1997 in de villa en kovht vorig jaar de villa van zijn manager Wino, op een steenworp afstand, voor 1.1 miljoen euro. Joling vroeg aanvankelijk 1.250.000 euro voor zijn twee-onder-een-kap in Aalsmeer, dat hij destijds kocht voor 1,15 miljoen gulden.

Het huis van Gerard Joling ligt aan een van de mooiste straten van Aalsmeer. Het staat op een ruim perceel grond van ca 1.000 m² en vanuit zijn tuin kon de zanger direct naar De Westeinderplassen, Amsterdam, de ringvaart van de Haarlemmermeer en het Brassemmermeer varen.

Het huis is gebouwd in 1986 en heeft een woonoppervlakte van 180 m² en, naast een vrijstaande loods direct achter de woning, een enorme achtertuin die aan vaarwater grenst.

An de voorzijde van de woning bevindt zich de lichte woonkamer met open haard en veel raampartijen. De eetkamer met openslaande deuren sluit aan op de de keuken met bijkeuken.

Op de eerste verdieping 2 slaapkamers waarvan die van Gerard een met walk-in-closet. De badkamer heeft een hangend toilet, jacuzzi, ruime douche en dubbel wastafel.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0