Pagina titel ...
zondag, april 5
BINNENKIJKEN in de EXTREEM LUXE VILLA van de 4 TEMPTATION ISLAND-VROUWEN en hun 8 verleiders!

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Temptation Island-vrouwen Laura (22), Milou (23), Rodanya (20) en Demi (22) – verblijven in Thailand op Koh Samui in Villa Riva Samui, waar ze de mastervilla ter beschikking kregen. De verleiders hebben een slaapplek in het hoofdgebouw.

Het vrouwenresort beschikt niet alleen over de duurste (1800 tot 4400 dollar per nacht!) villa’s, maar die zijn ook nog eens de meest exuberante van het eiland. Het resort beschikt zelfs over een semi-privéstrand.

De dames hebben uitzicht op de baai van het naburige Koh Phangan. Naast een wellness- en fitnessruimte is er ook een bioscoopzaaltje voor twaalf personen, maar dé echte eyecatcher van de villa is het 32 meter lange infinity-zwembad.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0