Pagina titel ...
vrijdag, juni 5
BINNENKIJKEN in de droomwoning van Ozzy en Sharon Osbourne (nu te koop voor $26.895.000)

0
Ozzy en Sharon Osbourne zijn weer bij elkaar. En die nieuwe start betekende ook een nieuw huis. Dat geeft ons de mogelijkheid even binnen te kijken bij de Osbournes in het huis waar zij recentelijk woonden en dat nu op de markt is voor $26.895.000.

(Lees verder na de advertentie)

Het perfect onderhouden huis in Beverly Hills 90210 heeft een statige entree, een glamoureus zwembad en natuurlijk een postcode die goud waard is. Het huis is een ontwerp van de architect van de sterren, Paul R. Williams, en werd gebouwd in 1955. Het heeft een woonoppervlakte van bijna 500m2. De marmeren entre doet denken aan het oude Hollywood.

Het is ook ideaal ideaal om gasten te entertainen met een eetkamer voor 20 mensen. Er is een een gastronomische keuken met ontbijtruimte. De woonkamer heeft houten lambriseringen, een open haard en een bar.

Er zijn 4 slaapkamers en 6 badkamers. De master suite heeft eigen kleedkamers, een stoomdouche en een spa.

De woning staat op een stuk grond van 4000m2. Er is een zwembad, maar een gastenverblijf met fitnessruimte, een badkamer en keuken.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0