Adam Curry en Micky Hoogendijk maken kleine winst op voormalig liefdesnestje

0
Maar anderhalf jaar duurde het geluk van Adam en Micky in dit huis in Austin, Texas
Micky begon na aankoop, begin 2013, direct met de renovatie
Kunst van Micky is bijna in iedere kamer te zien
Een huwelijk tussen antiek en modern
Zichtbare houten plafonds , vintage deuren, en de hardhouten vloeren
Ook in de eetkamer domineert de kunst van de vrouw des huizes
De echtelijke slaapkamer
De forse, maar compleet gevulde, inloopkast van Hoogendijk
Drie badkamers had het stel ter beschikking
Vanuit het echtelijk bed zo in het bad
Een slaapkamer voor gasten met aan de muur....
Ook vanuit bad keek Micky naar eigen werk
De werkkamer van Curry en Hoogendijk
Vanaf het dakterras een schitterend uitzicht over de stad Austin
De fotostudio van Micky in de tuin
Een studio waar niet alleen foto's gemaakt werden, maar ook te zien waren
$ 969.000 bracht het huis op bij verkoop
Behalve de herinnering is er nu echt niets meer dat Adam Curry en Micky Hoogendijk bindt. Zelfs het liefdesnestje van haar paar in Austin, Texas, is al verkocht.

Had Patricia Paay, de ex van Adam Curry, toch gelijk toen zijn vorig jaar december beweerde dat Adam en haar opvolgster, Micky Hoogendijk, al maanden uit elkaar waren en niet meer onder een dak sliepen….

Nu blijkt dat de liefde tussen Adam Curry en Micky Hoogendijk al veel langer over is dan Nederland mocht weten…


Bekende Adam Curry op 30 januari 2015, toe dat hij en Micky uit elkaar waren. “Ze heeft het niet zo op Austin en, waarschijnlijk, ook niet zo op mij,” vertelde Adam in zijn podcastshow op internet om er aan toe te voegen “het was pijnlijk en erg slecht. Ik denk niet dat Micky me nog aardig vindt. Wat er gebeurd is, gaat niemand wat aan behalve mij, Micky en diegenen die erbij zijn betrokken,” nu blijkt dat het paar al sinds juli vorig jaar gescheiden leefde.

Uit officiële stukken blijkt dat de echtelijke woning in Austin Texas, behangen met kunst van Micky, al vorig jaar juli verkocht is voor bijna een miljoen dollar en het stel toen al ieder zijn weg ging. Curry en Hoogendijk kochten het huis begin 2013 voor $ 930.000 en maken op papier dus een kleine winst, maar gezien de verbouwingen die zij uitvoerden na aankoop zal er niet echt veel geld zijn overgebleven.


Adam Curry woont nog in Austin, Texas, maar niet meer in mooie huis aan Travis Heights Boulevard dat hij en Micky na de aankoop begin 2013 compleet renoveerden. Lang hebben Adam en Micky niet van het stulpje genoten, want begin juli 2014 ging het huis al in de verkoop en op de 28ste van die maand zette de nieuwe eigenaar al zijn handtekening onder het verkoopcontract, waaruit blijkt dat hij $ 969.000 betaalde voor wat toen nog gold als het liefdesnestje van Adam en Micky.

Een liefdesnestje dat, zoals uit de foto’s blijkt, niet alleen vol hing met door de vrouw de huizes gemaakte schilderijen, maar waar Adam ook zijn ‘No Agenda’-podcast uitzendingen op internet zette.

Het liefdesnestje lijkt voor de verkoopfoto’s speciaal aan kant te zijn gemaakt, want Micky zei nog maar eind vorig jaar dat zij niet het prototype is van de ‘verzorgende huisvrouw’. “Ik heb een hekel aan stofzuigen, maar ben wel geordend en netjes”.

Ruimte hadden Adam en Micky genoeg, want hun huis stond op een lap grond van meer dan duizend vierkante meter. Binnen, op tweehonderd vierkante meter leefruimte, drie slaap-en badkamers.

Bij de renovatie, grotendeels van de hand van Micky, werd het een geslaagd huwelijk van klassiek en modern. De zichtbare houten plafonds, vintage deuren en de hardhouten vloeren herinneren aan de geschiedenis van dit huis dat dateert uit 1938. De vrijstaande studio werd zowel door Micky als Adam gebruikt. Micky gebruikte de garage om haar naaktmodellen te fotograferen. En dan was er nog, vanaf het dakterras, het uitzicht over de skyline van het centrum van Austin.Overigens gaat het gerucht dat het huwelijk tot een eind kwam omdat Micky Hoogendijk zou zijn gevallen voor de charmes van een Mexicaanse kunsthandelaar. Zeker is dat Hoogendijk op dit moment in Mexico is. Op haar Instagram, plaatste zij drie dagen geleden een foto van zichzelf gemaakt in Tulum, de oude Mayastad in Quintana Roo op het schiereiland Yucatán, een populaire toeristenbestemming.

ZIE OOK: V&D-eigenaar vraagt personeel loon in te leveren en koopt zelf huis van 20 miljoen euro