Pagina titel ...
maandag, juni 1
BINNENKIJKEN! Hier komt de wieg van de baby van John Legend en supermodel Chrissy Teigen te staan

0
Met de baby op komst vieren John Legend en zijn supermodel Chrissy Teigen het nieuwe jaar in stijl – in een nieuw huis.

Met Teigen zwanger van haar eerste kind, kan het vullen de 5 slaapkamers en 8 badkamers van het nieuwe huis aan het einde van een cul-de-sac in Beverly Hills beginnen. Legende en Teigen betaalde $ 14.000.000 voor het optrekje.

(Lees verder na de advertentie)

Hoewel de ruimte buiten beperkt is, is er binnen genoeg te doen binnen. Zo heeft het huis een theaterzaal, zijn er negen flatscreen-tv’s, een biljartkamer en een professionele fitnessruimte.

Er is een buitenmaat stoom-sauna-doucheruite, een infinity bad met uitzicht op de Californische zonsondergangen, een inloopkast en planken in overvloed voor schoenen, een open haard, kantoor en twee eigen balkon.

Recent liet Chrissy Teigen weten dat ze een dochtertje verwacht. Vorig jaar oktober lieten Legend en Teigen, getrouwd in 2013, dat Teigen zwanger was.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0