BINNENKIJKEN – Met derde kind op komst verkopen John Legend en supermodel Chrissy Teigen Beverly Hills-huis voor 20 miljoente staan

0
Met een derde kind op komst willen John Legend en Chrissy Teigen  groter gaan wonen. Dus gaat hun huidige huis in Beverly Hills in de verkoop voor ruim 20 miljoen euro.

John Legend en zijn supermodel Chrissy Teigen kochten het huis in 2016 toen Teigen zwanger was van haar eerste kind. Er zijn 5 slaapkamers en 8 badkamers. In 2016 betaalden Legend en Teigen $ 14.000.000 voor het optrekje.


Hoewel de ruimte buiten beperkt is, is er binnen genoeg te doen binnen. Zo heeft het huis een theaterzaal, zijn er negen flatscreen-tv’s, een biljartkamer en een professionele fitnessruimte. ook is er  een buitenmaat stoom-sauna-doucheruite, een infinity bad met uitzicht op de Californische zonsondergang, een inloopkast , een open haard, een kantoor en twee balkons.

Waar John en Chrissy met hun kroost willen gaan wonen, nadat deze villa verkocht is, is nog niet bekend. Het paar heeft meerdere panden in bezit in de omgeving van Los Angeles, omdat ze het een goed idee vinden om hun geld te investeren in ‘stenen’. Legend en Teigen, trouwden in 2013.