Pagina titel ...
dinsdag, maart 31
BINNENKIJKEN – Het duurste huis van Amsterdam heeft 37 kamers en kost €14.995.000

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Binnenkijken in het duurste huis van Amsterdam! Het ligt, hoe toepasselijk in wat Amsterdammers de Gouden Bocht noemen. U kunt het indrukwekkend grote pand, 37 kamers!, kopen voor net geen 15 miljoen euro.

Het rijksmonument ligt in de Gouden Bocht in Amsterdam en bestaat uit twee grachtenpand verbonden met een 42 meter diepetuin tussen twee grachten in.

De grachtenpanden waren voorheen in gebruik als het “Geelvink Museum” maar de nieuwe eigenaar heeft geen verdere verplichtingen dit voor te zetten.

Het pand aan de achterkant van het huis was het voormalig koetshuis van de Herengracht 518 en heeft een op het noorden gelegen tuin van circa 17 meter diep.
.
In totaal krijgt de nieuwe eigenaar voor zijn 15 miljoen euro 1.738 vierkante meter aan woonoppervlakte verdeeld over 37 kamers, waarvan 18 slaapkamers.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0