BINNENKIJKEN – Gordon Ramsay zet voor 3 miljoen euro zijn vakantievilla in Cornwall te koop

0
Beeld: ChonranPictures/BoutiqueRetreats
Gordon Ramsay heeft zijn vakantievilla in Cornwall, op 400 kilometer van Londen, voor 3 miljoen euro te koop gezet. Tot nu toe verhuurde de topkok, als hij er zelf geen gebruik van maakte, als vakantiehuis voor ‘slechts’ 5200 euro per week. EVEN BINNENKIJKEN?

Gordon Ramsey heeft een aantal vakantiehuizen aan de Engelse kust en zet nu een van die huizen, in het plaatsje Fowey, in de zuidelijke Cornwall, te koop. Ramsay kocht de villa in 2017 aan voor 2,2 miljoen euro en verbouwde het voormalige bankgebouw tot vakantiewoning. Een deel van het jaar verhuurde hij het huis 5200 euro per week.


De villa heeft vier slaapkamers en even zoveel badkamers, verspreid over drie verdiepingen. De kamers zijn allemaal uitgerust met hypermoderne high-tech voorzsieningen. De keuken is natuurlijk van van alle gemakken voorzien. Ook is er rond de woning en het terrein van een ’top of the bill’ beveiligingssysteem om ongenode gasten buiten te houden.

Recent haalde Ramsey het nieuws door gratis pizza’s uit te delen aan Britse jongeren die hun A Level hebben behaaldm het diploma dat toegang geeft tot de universiteit. “Ik heb alleen maar kunnen dromen van zo’n diploma, dus ik wil iedereen feliciteren met een van de zwaarste jaren die er zijn”, zegt hij op Instagram. “Wat de resultaten ook zijn, pak ze positief op in zo’n moeilijk en raar jaar als dit.”


Iedereen met een papiertje mag langskomen in Ramsey’s pizzarestaurant, ongeacht het eindcijfer, uit respect voor het harde werk en de toewijding. “Laat me je vertellen, niemand gaat je ooit nog veroordelen op wat je uitslag gaat zijn”, besluit Ramsay.