Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – Glennis Grace huurt voor €3500 deze Amsterdamse stadsvilla en voelt zich weer helemaal happy

0

Het kost wat geld, 3500 euro per maand, maar dat had Glennis Grace er wel voor over om terug te keren naar haar Amsterdamse geboortegrond. De zangeres woont nu in een stadsvilla op een steenworp afstand van haar geliefde Jordaan. In Almere voelde ze zich niet echt gelukkig, maar het duurde even voor ze kon verhuizen want haar stulpje was niet echt intrek onder mogelijke kopers.

Glennis Grace heeft recent een zeer luxe stadsvilla gehuurd in het stadsdeel Westerpark, zo ongeveer aan de rand van de Jordaan, het stadsdeel waar zij haar hart aan heeft verpand. De maandelijkse huur mag dan  3500 euro bedragen nu woont Glennis weer op een plek waar zij zich thuis voelt.


Toch verhuisde Glennis jaren geleden naar Almere, maar daar heeft ze haar draai nooit echt kunnen vinden. Ze wilde dus niets liever dan samen met haar zoon terug verhuizen naar de Jordaan. Dat ging niet zonder slag of stoot, want haar huis in Almere was maar moeilijk te verkopen.

In 2008 kocht de zangeres de woning voor 645.000. Begin 2019 zette ze de villa weer in de verkoop. Ze vroeg er 750.000 euro voor, maar al snel werd duidelijk dat ze dit niet ging kregen, waarop ze 60.000 euro. De laatste vraagprijs was dan ook 690.000 euro. Of ze dat bedrag ook gekregen heeft is onbekend. Winst zal ze in ieder niet gemaakt op het huis, want ze liet er in 2008 een hypotheek van 830.000 euro op de woning vestigen.

De stadsvilla die zij nu heeft gehuurd heeft, verdeeld over twee woonlagen, vijf kamers, waaronder drie slaapkamers. Er zijn twee badkamers. Koken en eten kan in de grote woon/ eetkeuken die natuurlijk is  voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Ook heeft Glennis nu een walking closet. De villa ligt aan de rand van het bos en rondom het huis is ook nog een tuin.

Recent werd bekend dat Glennis deze maand niet zal optreden, net al Jeroen van der Boom en Xander de Buisonjé, bij het Zomerterras in de Kuip tijdens Live!@DeKuip! Feyenoordsupporters maakte bezwaar tegen de Amsterdamse artiesten die ook nog eens fan zijn van Ajax. 

Van Glennis Grace is bekend dat zij groot Ajaxfan is. Zo werkte ze  eerder mee aan de videoclip ‘Wij zijn Ajax’. Net als Glennis Grace traden Jeroen van den Boom en Xander de Buisonjé op in de Amsterdamse Arena en zijn ze supporter van Ajax. Veel Feyenoordaanhangers spuiden hierover hun onvrede op Twitter. 
Share.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();