Pagina titel ...

DE EERSTE FOTO! AFROJACK trouwt zijn ELETTRA LAMBORGHINI en maakt haar zijn kasteelvrouwe

0

Dj Afrojack heeft zijn jawoord gegeven aan zijn geliefde Elettra Lamborghini. Afrojack trouwde vandaag, zaterdag, aan het Comomeer met zijn vriendin Elettra. De wittebroodsweken viert het bruidspaar op het kasteel, net over de Belgisch grens in Kalmthout, dat de dj begin dit jaar kocht voor bijna 20 miljoen euro.Bij de ceremonie nabij het Comomeer droeg de 26-jarige Italiaanse een witte bruidsjurk met bloemetjesmotief, een transparante zijkant en een lange sluier. De wereldberoemde dj hield het bij een zwarte smoking.

Bij het kiekje, dat Afrojack deelde op Instagram van zijn huwelijk schreef de dj, die in het echt Nick van de Wall heet, alleen de trouwdatum: 26 september 2020. De aanstaande mevrouw Van de Wall deelde op Instagram eerder al een foto van het bruidsboeket bestaande uit witte en lila margrietjes. “Het wordt prachtig en ik kan niet wachten”, schreef ze erbij.

Lees verder onder advertentie

Elettra Lamborghini, erfgenaam van het Italiaanse sportautomerk, draagt dit weekend  meerdere jurken op de bruiloft. “Een hele klassieke bruidsjurk, en hippere trouwjurk, en een hele bijzondere voor de afterparty”, vertelt ze.

Afrojack vroeg zijn vriendin eind vorig jaar ten huwelijk. “Mensen zeggen wel eens: als het de juiste persoon is, voel je dat”, schreef Elettra toen bij de aankondiging op Instagram. “Ik voel het al sinds het begin, dit is voor altijd.”

Nick van de Wall (33), wereldwijd beter bekend als dj Afrojack, werd eerder dit jaar kasteelheer. Hij kocht van voormalig havenbaron Jan Rijsdijk diens Belgische landgoed waarvoor die ooit €20 miljoen vroeg.


Het landgoed, zo schrijft Quote, stond al sinds 2004 te koop, maar uiteindelijk verloste Afrojack havenbaron Jan Rijsdijk van het ‘probleempandje’. Met de aankoop vond  Afrojack ook zijn gedroomde trouwlocatie. De dj geeft mogen, zaterdag, zijn jawoord aan Elettra Lamborghini, de kleindochter van de oprichter van de autofabrikant. Zangeres Elettra is in thuisland Italië vooral bekend als coach van The Voice of Italy,.

Wat Afrojack met zijn woning in Leersum, waarvoor hij in 2013 meer dan €2 miljoen betaalde, gaat doen is nog onduidelijk. Op die woning rust overigens nog wel een ‘hypotheekje’ van 4 miljoen van de belastingdienst.

Wat Afrojack voor het landgoed heeft betaald is onbekend. Tegen Quote onthield verkoper Jan Rijsdijk zich van commentaar. Hij liet slechts weten ‘een fijn bedrag te hebben gekregen’. Of dat de eerder gevraagde 20 miljoen is weet niemand. Wel is zeker dat de voormalig havenbaron destijds €7,5 miljoen spendeerde aan de bouw van het landgoed.

Bruid to be Elettra vertelde eind mei  aan RTL Boulevard dat ze al wel een datum geprikt hebben, maar dat ze het nog even geheim houden. Het coronavirus zou zomaar roet in het eten kunnen gooien. “We willen het echt zeker weten.” Een ding weet ze wel zeker: “We willen het natuurlijk niet vieren met een mondkapje op.”

LEES OOK: Rotterdamse havenbaron die landgoed aan Afrojack verkocht wilde tweede Anton Heyboer worden, maar bleef achter met het duurste huis van België

Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();