BINNENKIJKEN – Freek Vonk trekt na twee jaar wachten in zijn Haags nieuwbouwappartement van 1.4 miljoen

0

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022
Freek Vonk heeft een kleine twee jaar moeten wachten voor hij in zijn Haags nieuwbouwappartement van 1.4 miljoen kon trekken, maar het was het wachten waard. Nu kan de bioloog vanaf zijn riante terras genieten van het zonnetje en het uitzicht over zee, strand en stad.

Een kleine twee jaar geleden besloot Vonk tot de aankoop van een penthouse in Den Haag dat nu is opgeleverd. Freek Vonk betaalde iets meer dan 1.4 miljoen voor het 200m2 tellende penthouse op de zestiende verdieping. Het penthouse heeft vier slaapkamers, want zijn slangen moeten natuurlijk ook ergens slapen. Het penthouse heeft hoge plafonds, een luxe keuken en een moderne badkamer en beschikt ook over een geklimatiseerde wijnkelder.


De bewoners van de 70 meter hoge toren hebben de beschikking over een eigen fitnessruimte. Freek Vonk kan lopend Te naar het strand of het nabijgelegen Haagse Bos. Ook is er een servicegerichte conciërge die die pakketten ontvangt, reparaties uitvoert en ongewenste lieden buiten de deur houdt.

Vonk met alleen met zijn slangen in het penthouse, want de bekende tv-bioloog is op dit moment ‘lekker vrijgezel’, vertelde hij aan De Telegraaf. “Wat trouwens niet betekent dat ik niet date.” En vrijgezel denkt Vonk ook nog wel even te blijven omdat hij normaal gesproken acht maanden per jaar op reis is. “Het is niet dat er ik niet voor open sta. Liefde laat zich niet sturen. Ik zit er zelf niet zo mee want ik ben heel graag alleen.”


Freek Vonk had wel tijd om zichzelf laat schilderen in het nieuwe seizoen van Sterren op het doek. De nieuwe reeks van het programma gaat op 13 maart van start op NPO 2. Dan treft presentator Özcan Akyol de televisiebioloog in Naturalis Leiden. Daar vertelt hij over onder meer zijn jeugd, de balans tussen werk en privé en de band met zijn ouders.
Drie kunstenaars portretteren Freek ondertussen zo goed mogelijk. Na afloop kiest hij zijn favoriete schilderij dat hij mee naar huis neemt. De overige doeken worden geveild voor het goede doel.

Share.