Pagina titel ...
woensdag, mei 27
BINNENKIJKEN – Frans kasteel -inclusief 5 Picasso’s- te koop voor € 8,9 miljoen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Château de Castille, Een dertiende eeuws kasteel in Zuid-Frankrijk, staat te koop. Wie € 8.9 miljoen neertelt krijgt er vijf Picasso’s bij…

Château de Castille is een huis van bijna 560 vierkante meter groot en is te koop € 8,9 miljoen. Het huis behoorde ooit toe tot Douglas Cooper, een legendarische Britse kunsthistoricus en verzamelaar. Cooper was bevriend met verschillende gerenommeerde kunstenaars, zoals Brawue, Léger, Klee en de Staël. Maar zijn vriendschap met Pablo Picasso maakt het kasteel uniek.

(Lees verder na de advertentie)

Picasso kwam vaak bij Cooper logeren en liet vijf van zijn tekeningen zandstralen in de muren van het uitgestrekte perceel. 

De muurschilderingen zijn inmiddels tot Historische Monumenten verklaard.

Het interieur van het kasteel, inclusief meerdere keukens, tekenkamers, eetkamers, zeven slaapkamers en acht badkamers, is ontworpen door de beroemde Amerikaanse designer Dick Dumas.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0