BINNENKIJKEN- Fotograaf WILLIAM RUTTEN zet landhuis te koop voor 2 miljoen euro

0

Topfotograaf en Shownieuws-deskundige William Rutten heeft zijn landhuis te koop gezet. Voor  2 miljoen euro bent u de nieuwe eigenaar van de villa in  ‘s-Gravenland. De prijs is inclusief fotostudio.

Omgeven door de prachtige natuur ligt het landhuis op een centrale plek in het dorp ’s Graveland. Het werd in 1907 gebouwd als post- en telegraafgebouw met bovenwoning. Het gebouw is één van de postkantoren die rijksbouwmeester C.H. Peters voor het Hoofdbestuur Posterijen en Telegrafie ontwierp. Het is daarom sinds 2011 aangewezen als gemeentelijk monument.


De woning telt 3 woonlagen en bijna 600m2 woongenot. In totaal zijn er 10 slaapkamers en 3 badkamers. Er is zeer royale werkruimte die nu Williams fotostudio is. Het dakterras heeft een geweldig uitzicht over de landerijen. Er is parkeermogelijkheid voor diverse auto’s op het eigen terrein

William Rutten is al jaren getrouwd met Sarah van Tyn met wie hij de jongens Mason en Wolf heeft. Sarah geeft hem alle ruimte, want Rutten is een echte workaholic. “Mijn vrouw doet daar nooit moeilijk over. Ze kent me niet anders, dus ze weet niet beter. Dat is denk ik mijn grootste geluk. Als zij niet zo begripvol was, had ik vrijgezel moeten blijven”, vertelde hij aan de Beau Monde.


Binnenkijken in het landhuis van William Rutten? Klik voor de foto’s!