Pagina titel ...
donderdag, juli 16
BINNENKIJKEN – Fitnessgoeroe ARIE BOOMSMA betaalt 2.2. miljoen om rust te vinden met vrouw en kinderen

0
Meer dan twee miljoen euro telde fitnessgoeroe Arie Boomsma (46) neer  voor zijn een boerderij in Abcoude, onder de rook van Amsterdam. Daar ook zal zijn Romy (28) hun derde kind baren, want Bobby (4) en Mozes (2) krijgen er een broertje of zusje bij.

Het vrijstaande rijksmonument van meer dan twee miljoen euro ligt aan het riviertje ’t Gein, in het miljonairsdorp Abcoude en is omgeven wordt door weilanden, struikgewas en bomen. de boerderij beschikt over maar liefst bijna vijfhonderd vierkante meter aan woonruimte. Dat is wel  inclusief gastenverblijf. Een ideaal huisje voor Aries’ouders, die vaak op de kinderen passen.

(Lees verder na de advertentie)

Nog maar drie jaar geleden verhuisden ze uit hun appartement in Amsterdam-West en kochten voor 885.000 euro een voormalig, tot woning omgebouwd, boeddhistisch centrum in Amsterdam. Dat optrekje verkochten Arie en Romy eind vorig jaar voor 1.150.000 euro wat een winst betekende van 265.000 euro.

De boerderij is het in 2004 smaakvol gerenoveerde Rijksmonument ‘Vredelust’ uit 1784 wordt en omzoomd door uitgestrekte weilanden en grenst aan het riviertje ‘t Gein. Op het erf bevindt zich de woonboerderij en deze wordt geflankeerd door een nieuwgebouwde schuur met een luxe gastenverblijf en een bijgebouw (stal).

De geweldige woonkeuken heeft aan 2 kanten vrij uitzicht over de weilanden. De handgemaakte eiken keuken is voorzien van een hardstenen blad en heeft diverse inbouw-apparatuur, waaronder een luxe en fraai 5-pits Lacanche fornuis met 2 ovens, grill en coup-de-feu-plaat. De vloer is voorzien van hardsteen en heeft vloerverwarming. Het ruime eetgedeelte met brede eikenhouten vloerdelen heeft een mooie Finse speksteenkachel.

Vanuit de keuken zijn de twee opkamers in het voorhuis bereikbaar. Beide kunnen goed als slaapkamer gebruikt worden. De grote woonkamer van 96 m2 met brede eikenhouten vloerdelen bevindt zich in de voormalige deel. Opvallend is de hoogte van 6 meter, de zichtbare sporenkap, oude binten en een Finse speksteenkachel. De oude stalramen zorgen voor veel comfort en gezelligheid.

boven een ruime overloop op de verdiepingsvloer met aan de rechterzijde een royale slaapkamer, gelegen boven de deel. De sfeervolle sporenkap geeft deze kamer met een vloer van eikenhouten delen een intieme sfeer. Aan de linkerzijde van de overloop bevindt zich een waskamer met ruimte voor kasten en een slaapkamer met afgesloten walk-in-closet.

De ruime badkamer is voorzien van een bad, separate douche, dubbele wastafel, hangend toilet en vloerverwarming. Ernaast bevindt zich de masterbedroom over de gehele breedte van het voorhuis, de nok van 4 meter in het zicht en een originele houten vloer en dakkapel.

 

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0