BINNENKIJKEN – DIONNE STAX gaat niet samenwonen met liefde Steven, maar koopt appartement van slechts 87m2 voor 785.000 euro!

0

Dionne Stax mag dan in dj Steven de liefde van haar leven gevonden hebben samenwonen gaat niet gebeuren. Stax heeft namelijk een appartement in Amsterdam-Zuid gekocht dat ze zo graag wilde hebben dat ze 90.000 euro boven de vraagprijs betaalde. Voor maar 87m2 betaalde Stax de hoofdprijs van 785.000 euro.

Het appartement met twee slaapkamers van Dionne Stax in Amsterdam stond te koop voor 695.000 euro, maar Stax overbood flink, 90.000 euro, om het te mogen kopen voor 785.000 euro. Daarvoor kreeg Dionne een vloeroppervlak van 87 m2. Ter vergelijking: haar liefde dj Steven kocht recent in Almere een watervilla met een vloeroppervlak van 184m2 voor 950.000 euro.


Omdat Stax blijkbaar erg aan de hoofdstad gehecht is betaalde zij de hoofdprijs voor het appartement gevestigd in een statig pand in Oud-Zuid met een gemeenschappelijke entree en een gerenoveerd trappenhuis naar de eerste verdieping, waar ze woont. Het pand ligt wel dichtbij het Vondelpark.

De aankoop van Stax is opmerkelijk, want er werd aangenomen dat zij binnen niet al te lange tijd zou gaan samenwonen met nieuwe liefde Steve, de Limburger die zij leerde kennen bij het programma De 3 Sterren Camping. ‘Ze is ontzettend lief en ik ben ontzettend graag bij haar. Het gaat heel goed’, zei Steven laatst nog. ‘We hebben het ontzettend leuk samen en kunnen goed met elkaar lachen.’


Steve kocht eerder dit jaar een watervilla in Almere. Ook hij betaalde meer dan de vraagprijs. De watervilla van 184m2 werd aangeboden voor 895.000 euro, maar de dj betaalde 55.000 euro meer voor het huis aan de Noorderplassen met drie slaapkamers en twee badkamers. Alegmeen Werd aangenomen dat Dionne bij Steve zou intrekken, maar Dionne kiest dus voor Amsterdam als woonplek.