BINNENKIJKEN op het Zuid-Franse landgoed (met café en kapel) van JOHNNY DEPP dat hij moet verkopen omdat ex AMBER HEARD 91 miljoeneist.ILJOEN!

0
(Beeld: CP)
11 april start het proces tussen ex-geliefden Johnny Depp en Amber Heard. Depp beschuldigt Heard van smaad en laster en eist 45 miljoen euro vanwege een verhaal dat ze schreef over zijn huiselijk geweld in The Washington Post. Heard gaat in de tegenaanval en eist 91 miljoen euro, ook ­wegens smaad en laster.  Vooruitlopend op de uitspraak heeft Depp zijn Franse dorp (opnieuw) te koop gezet. Vraagprijs: 45 miljoen euro.

20 Jaar jaar geleden kocht Johnny Depp toen nog gelukkig met Vanessa Paradis bij Saint-Tropez een vijftien hectare groot dorp met een landhuis, 12 cottages, een kapel en een dorpscafé annex restaurant. Daar wilde hij in 2015 vanaf voor 55 miljoen euro. Dat lukte niet, dus is het nu in de aanbieding voor slechts 45 miljoen euro!


Na de aankoop in 2001 investeerde Depp meer dan tien miljoen euro in de complete restauratie van zijn unieke bezit en liet onder meer twee zwembaden en een wijnkelder aanleggen.

Na de breuk met Paradis in 2012 bleef het domein verlaten achter. Dus besloot Depp het landgoed, inclusief inboedel, te verkopen. Vraagprijs: 30 miljoen dollar. Geen koper kwam opdagen dus deed Depp twee dingen. Hij nam eind vorig jaar een nieuwe makelaar en VERHOOGDE de vraagprijs tot 55 miljoen euro.


De nieuwe makelaar, Christies, besloot het landgoed aan te prijzen met een filmpje, gemaakt door een drone die spectaculaire beelden heeft geschoten van het landgoed van Johnny. Maar ook dat mocht niet baten. Misschien helpt de prijsverlaging tot 45 miljoen euro beter.