Pagina titel ...

Spectaculaire dronebeelden! BINNENKIJKEN op het Zuid-Franse landgoed (met café en kapel) van JOHNNY DEPP dat hij verkoopt met een KORTING van 24 MILJOEN!

0


Bijna 20 jaar jaar geleden kocht Johnny Depp toen nog gelukkig met Vanessa Paradis bij Saint-Tropez een vijftien hectare groot dorp met een landhuis, 12 cottages, een kapel en een dorpscafé annex restaurant. Daar wilde hij vanaf voor 63 miljoen dollar. Dat lukte niet, dus is het nu in de aanbieding voor slechts 39 miljoen dollar! EERST EVEN DE FOTO’S EN DE VIDEO ZIEN VOOR U EEN BOD DOET?

Na de aankoop in 2001 investeerde Depp meer dan tien miljoen euro in de complete restauratie van zijn unieke bezit en liet onder meer twee zwembaden en een wijnkelder aanleggen.


Na de breuk met Paradis in 2012 bleef het domein verlaten achter. Dus besloot Depp het landgoed, inclusief inboedel, te verkopen. Vraagprijs: 30 miljoen dollar. Geen koper kwam opdagen dus deed Depp twee dingen. Hij nam eind vorig jaar een nieuwe makelaar en VERHOOGDE de vraagprijs tot 63 miljoen dollar.

De nieuwe makelaar, Christies, besloot het landgoed aan te prijzen met een filmpje, gemaakt door een drone die spectaculaire beelden heeft geschoten van het landgoed van Johnny. Maar ook dat mocht niet baten. Misschien helpt de prijsverlaging tot 39 miljoen dollar beter.