Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – De makelaar bevestigt: ‘Dit is het nieuwe huis van Martien en Erica Meiland’

0


Op tv moet de zoektocht van de Meilandjes na hun gedwongen vertrek uit het Gelderse Hengelo nog beginnen, maar dankzij een loslippige makelaar weten we nu al waar die zoektocht eindigt. In Noordwijk bij deze villa, geschikt voor dubbele bewoning, want Martien en Erica willen best onder een dak, maar niet echt samen leven.Het is gelukt! Nu op zoek naar een nieuw stulpje’, schreef Erica Meiland vorige week op Instagram nadat ze de woonboerderij in Hengelo in de stille verkoop verkochten, zij betaalden er 900.000 voor, voor een nog  onbekende prijs.

Erica schrijft ook dat ze nu op zoek gaan naar een nieuw stulpje een zoektocht die centraal zal staan in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland, dat 1 maart van start gaat bij SBS 6. Een leugentje voor de kijkcijfers, want in werkelijkheid is de zoektocht al ten einde.

In Noordwijk kocht de familie een villa aan die te koop stond voor 2.695.000 euro. Een verkoop die nog even geheim moest blijven. Zo is die ook nog niet terug te vinden in het kadaster. Maar als weekblad Weekend de verkopend makelaar van de villa vraagt of het klopt dat de Meilandjes hier gaan wonen komt er geen ‘nee’, zoals je zou mogen verwachten als er een andere koper is, maar zegt die makelaar Pieter Kuijt van Damen Makelaars na overleg met de kopers: ‘We hebben even overlegd. maar de kopers willen niet dat hun identiteit bekend wordt’. Echt liegen wil de makelaar ook niet, dus zegt hij lachend: ’Ik bevestig noch ontken. Ik snap de vraag, maar ik mag er niks overzeggen.’

Dat het nieuws nog niet officieel bevestigd mag worden, is omdat de familie het in hun nieuwe serie op televisie nog even spannend wil houden waar hun nieuwe huis komt te staan. Dat ze het huis graag wilde hebben is zeker. De Meilandjes kochten de villa slechts drie dagen nadat die op de markt kwam.

De villa heeft een woonoppervlak van 327 m2 en staat op een perceel van ruim 800 m2. Recent is de villa meer dan grondig gerenoveerd. Zo kwamen er twee nieuwe keukens en vier nieuwe badkamers. Dus hebben Martien en Erica allebei hun eigen badkamer en keuken. De grootste keuken, nu al geclaimd door Martien, heeft een kookeiland uitgevoerd in donker marmer, terwijl de tweede, bescheidener keuken uitgevoerd is in mat antraciet. De tuin is grotendeels betegeld en kent enkele terrassen.


De makelaardij geeft in de advertentie expliciet aan dat dubbele bewoning mogelijk is, een voorwaarde voor Martien en Erica. In de villa zijn op de begane grond namelijk een eigen appartement annex kantoorruimte. Ook aan de veiligheid van het bekende stel is gedacht. De villa heeft niet alleen een eigen alarmsysteem, maar is ook opgenomen in de route van een beveiligingsbedrijf.

De villa werd in mei 2018 gekocht voor slechts 1.35 miljoen euro door Niels van den Berg, de drummer van de band Kensington.  De prijs die de Meilandjes uiteindelijk betaalde voor de villa de vraagprijs en dat en, lijkt op het eerste gezicht hoog. Ook al omdat twee andere villa’s in de buurt recent van eigenaar verwisselden voor respectievelijk 1.7 miljoen en 1.8 miljoen.

Verkopend makelaar Kuijt zegt in Weekend dat de villa desondanks het geld meer dan waard is. ‘Er is heel veel aan gedaan. De vorige eigenaar is anderhalf jaar aan het verbouwen geweest. Het is een compleet ander huis geworden. Ik heb gezien hoe het daarvoor was en er is flink huisgehouden. Het is echt een heel mooi huis.’Share.

Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();