BINNENKIJKEN – Dat zal man Niclas leuk vinden… Sylvie Meis onthult naam 5* hotel op Capri waar ze op huwelijksreis is

0
Dat zal Niclas Castello leuk vinden… De nieuwe meneer Meis is al niet zo dol op publiciteit, zo is zijn gezicht op de officiële huwelijksfoto’s niet zichtbaar, nu heeft zijn Sylvie ook nog eens het hotel  op het Italiaanse Capri, waar zij hun huwelijksreis doorbrengen, onthuld.

De onthulling dat zij verblijven in het 5* Ceasar Augustus op Capri maakt dat ze het niet lang zal duren voor de fotografen zich aan de hotelpoort melden. Of Sylvie de locatie wel moest delen, bijvoorbeeld omdat de huwelijksreis door het hotel gesponsord is, is niet duidelijk, maar of man Niclas het leuk vindt is te betwijfelen.


Sylvie en Niclas delen allebei in hun Instagram Stories het bericht dat hun honeymoon is begonnen. ‘De Castello’s onderweg naar Capri, het eiland der liefde’, schrijft Niclas op Instagram. Sylvie doet er een schapje bovenop en onthult de naam van het hotel waar zij hun honeymoon doorbrengen.

Dat ‘Castello’s’ kan overigens met een korreltje zout genomen worden, want Sylvie Meis heeft na het huwelijk haar eigen achternaam gehouden en Niclas heet eigenlijk Norbert Zerbs.