Pagina titel ...
donderdag, juni 4
BINNENKIJKEN – Bubbelhuis Pierre Cardin in Cannes is duurste huis van Europa met vraagprijs van €407 miljoen

0
Met een vraagprijs van maar liefst 407 miljoen euro is het ‘Bubbelpaleis’ van Pierre Carin in het Franse Cannes het duurste huis in Europa.


De woning lijkt te bestaan uit op elkaar gestapelde bubbels. Me de bouw werd in 1975 begonnen door de Hongaarse architect Antti Lovag. Het duurde maar liefst veertien jaar voor het ‘bubblepaleis’ af was.

(Lees verder na de advertentie)

In 1989 werd het huis – met maar liefst 28 slaapkamers – verkocht aan Pierre Cardin, de ontwerper van de iconische Bubble Dress. Sindsdien is het huis voornamelijk bekend om de roemruchte feestjes en andere grote events die er hebben plaatsgevonden.

De slaapkamers werden ingericht door hedendaagse kunstenaars en bieden allemaal uitzicht op de Middellandse Zee. Ook in badkamers komt het bubbelthema terug in de marmeren afwerking. Buiten zijn er meerdere zwembaden en een ook nog eens een auditorium.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0