Pagina titel ...
maandag, maart 30
BINNENKIJKEN – Vijf jaar staat de schitterende ranch van Bruce Willis al te koop en nu geeft hij een korting 50% en betaalt u nog ‘maar’ $6.5 miljoen

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Vijf jaar stond de ranch van Bruce Willis in Idaho te koop voor het duizelingwekkende bedrag van 15 miljoen dollar. Geen koper daagde op, dus biedt Bruce het optrekje nu aan met meer dan 50% korting.

$6.5 miljoen dollar is de nieuwe vraagprijs van Bruce Willis voor het huis met een oppervlakte van zo’n 780 vierkante meter dat zes slaapkamers en zes badkamers telt. De ranch heeft zelfs een eigen sportzaal en ook aan logees is gedacht; Bruce heeft namelijk een gastenverblijf laten bouwen. De Die Hard-acteur kocht de villa in 2003, een paar jaar nadat hij scheidde van Demi Moore.

Bruce zette ook zijn bar en nachtclub in de buurt van de villa te koop. Wegens gebrek aan belangstelling verlaagde hij de vraagprijs daarvan onlangs van zes naar 4,5 miljoen dollar.

Om de verliezen op zijn vastgoed te compenseren gaat Willis de hoofdrol spelen in de actiethriller First Kill.
Willis speelt een politieagent die in een race tegen de klok een ontvoeringszaak probeert op te lossen.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0