Pagina titel ...
maandag, juni 1
BINNENKIJKEN in de schitterende villa van BRITNEY SPEARS waar zijn 2 miljoen minder voor kreeg dan zij hoopte

0
Verkocht, maar wel voor twee miljoen dollar minder dan Britney Spears hoopte. Haar schitterende villa in Thousand Oaks, Californië kwam op de markt voor $8.995.000, maar de koper betaalde slechts zeven miljoen dollar. Nog even binnenkijken voor Britney verhuist?

(Lees verder na de advertentie)

De villa van Britney Spears, ze kocht het huis in 2012, ging in april 2016 in de verkoop. De zangeres dacht toen nog met een vraagprijs van $8.995.000, een miljoen winst te gaan maken op het stulpje. Zelf zou volgens net geen 8 miljoen dollar hebben neergeteld voor de villa in Thousand Oaks, nabij Los Angeles. Maar helaas er meldde zich geen koper. Dus verlaagde Spears de vraagprijs naar $7.995.000. Weg winst dus. Maar uiteindelijk werd het nog een verlies van bijna een miljoen, want de koper betaalde ‘slechts’zeven miljoen dollar.

De mansion in Spaanse stijl staat op een stuk land van zo’n 61.000 vierkante meter en beschikt over vijf slaapkamers, zeven badkamers, een bioscoop, een gameroom, een bibliotheek en een garage, waarin plaats is voor vijf auto’s. Er is vanuit het hoofdhuis een panoramisch zicht op de bergen van Santa Monica.

De ruimtes in het gigantische pand zijn verdeeld over drie gebouwen. Eentje voor Britney, een voor kinderen en een voor gasten. Buiten vind je een zwembad met fonteinen, een jacuzzi en zithoeken.

Het zwaarbeveiligde landhuis staat op het grondgebied van de exclusieve Sherwood Country Club en werd gebouw in 2010.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0