BINNENKIJKEN – Bridget verkoopt voor 1.275.000 euro haar liefdesnestje waar zij 99 dagen zo gelukkig was met André Hazes.

0
Bridget Maasland heeft het liefdesnestje waar zij begin dit jaar haar 99 dagen-romance met André Hazes beleefde voor 1.275.000 euro te koop gezet. Opmerkelijk, want toen Bridget het huis pas anderhalf jaar geleden kocht noemde ze het haar droomhuis. Zijn het de pijnlijke herinneringen aan die korte relatie met André Hazes de reden voor Bridget om haar huis nu in de verkoop te zetten?

Volgens de makelaar is het optrekje van Bridget ‘een prachtig dubbel benedenhuis op een fantastische locatie in hartje centrum van Amsterdam, uitkijkend over de Singelgracht. Het appartement van ca. 163m2 beschikt o.a. een zeer royale living, 3 slaapkamers en twee badkamers. Een fijne bijkomstigheid is dat het hoekappartement is gelegen op EIGEN GROND en geen inkijk heeft van buren! Dat laatste lijkt in het geval van Bridget een groot voordeel.


Het huis dat de presentatrice nu in de verkoop heeft gezet is ook het huis waar ze haar precies 99 dagen durende fling met André Hazes beleefde, voor die weer terugkeerde in de armen van Monique Westenberg de moeder van zoontje Dre (3).

De vraag of de pijnlijke herinneringen aan die korte relatie met André Hazes de reden zijn voor Bridget om haar huis in de verkoop te zetten zal wel nooit beantwoord worden, maar opmerkelijk is de verkoop wel.


Anderhalf jaar geleden toen ze het kocht noemde Bridget het nog haar ‘droomhuis’. Ze moest en zou de dan eigenaar worden van de woning toen die in de verkoop kwam. Dat lukte uiteindelijk ook. Bridget kocht het dubbele benedenhuis voor 1.025.021 euro. Ook zoon Mees was blij, want hij kreeg er een eigen kamer met zijn eigen badkamer.

Ook 99-dagen lover André Hazes was verrukt over het huis. Hij trok vrijwel onmiddellijk bij Bridget in. “Ik ben wel echt op m’n plekje bij d’r”, glunderde een verliefde André voor de camera’s van RTL Boulevard. Ik heb al een sleutel en ik ben er heel veel te vinden,” die ook vertelde dat hij het huis van zijn geliefde nog slechts verliet om zijn 3-jarige zoontje André te zien. Dat doet hij in zijn eigen huis. “Als ik Dreetje heb, ga ik wel naar m’n eigen plekje. Maar de rest van de dagen wil ik met haar zijn.” Bridget bevestigde dat André vaak bij haar te vinden is. “Dat was eigenlijk gelijk al zo.”

Het dubbele benedenhuis heeft een woonopperviak van 163 Vierkante meter en heeft, verdeeld over twee woonlagen, in totaal vier kamers en en twee badkamers. Op de eerste verdieping ligt de woonkamer met vijf grote karakteristieke raampartijen met uitzicht op de gracht aan de overkant. Zonnen kan in de achtertuin, die op het zuidwesten ligt. Bridgets huis staat op eigen grond en dat is in Amsterdam uitzonderlijk.

Het karakteristieke pand is grenzend aan de binnenstad van Amsterdam gelegen, binnen een straal van 500 meter vindt u al het moois wat Amsterdam te bieden heeft. De prachtige grachtengordel is op enkele minuten bereikbaar, het bruisende Leidseplein ligt om de hoek en Het Vondelpark ligt ook binnen handbereik evenals het Rijksmuseum! Op het oog geen ongunstige locatie voor feestbeest Bridget.