BINNENKIJKEN bij zanger WESLEY KLEIN die ZATERDAG OPEN HUIS houdt om zijn Leidse woning te verkopen

0
De Leidse zanger Wesley Klein heeft zijn woning te koop gezet. Voor 444.500 euro ben je eigenaar van 144 m2 woonoppervlakte in Verde Vista Meerburg in Zoeterwoude. Het pand, uit 2016, telt 5 kamers. Ook is een grote tuin aanwezig. De verkoop start op zaterdag 10 november tussen 11.00 en 12.30 uur. Dan kan iedereen zonder afspraak de woning van Wesley bekijken.

De, zo goed als nieuwe hoekwoning, is gebouwd in 2016 en wordt turn key opgeleverd. Wesley levert de woning, waarvan alle wanden en plafonds zijn gestuukt, volledig gestoffeerd op. Vloerbedekking, gordijnen enz. zijn dan ook in de koop inbegrepen. De woonkamer heeft openslaande deuren naar de serre met een glazen schuifwand; fraaie open keuken (hoogglans wit) voorzien van inbouwapparatuur o.a. gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast. Vanuit de serre kom je in de zonnige, geheel betegelde tuin (ZO). De tuin is bereikbaar via een achterom. Achter in de tuin bevindt zich de berging en een grote vijver. De parterre is voorzien van een stenen vloer met vloerverwarming.


Op de eerste verdieping liggen de drie slaapkamers en de moderne, geheel betegelde badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en 2e toilet.

Een verdieping hoger is er een ruime zolder, die nu in gebruik is als slaapkamer met groot dakkapel aan de achterzijde. Er is een aparte ruimte met CV-opstelling, en wasmachine/droger aansluiting. Achter de schotten is ook nog veel handige bergruimte.


De gehele woning is duurzaam gebouwd (energielabel A) en optimaal geïsoleerd. Ook is er een alarminstallatie en zijn de buitendeuren voorzien van veiligheidssloten.

Wesley Klein gaat in april volgend jaar april in het Circus Theater Scheveningen een concert geven. De Leidse volkszanger gaat optreden met de live band MM.

Het concert is op 23 april 2019. ‘Ik heb al in mooie grote zalen mogen optreden, maar dit is extra speciaal omdat de mensen dit keer echt voor mij komen. De kaarten voor de grote Wesley Klein show zijn inmiddels in de verkoop.
Wesley steunt met zijn concert ook de KWF Kankerbestrijding, ‘dat maakt het dubbel zo mooi’, aldus Klein.

Meer info over de open dag bij Wesley? Klik