BINNENKIJKEN bij ZANGER en VROUWENMAGNEET TOM JONES die zijn villa in L.A. verkoopt voor ruim 11 MILJOEN dollar

0
Tom Jones heeft een leuk ‘winstje’gemaakt. De villa in mediterrane stijl die hij in 1998 kocht voor 2.62 miljoen dollar in Sherman Oaks, een wijk in de San Fernando Valley-regio van Los Angeles, heeft hij nu verkocht voor 11,28 miljoen. EVEN BINNENKIJKEN bij de man die in de jaren zestig en zeventig een wereldster met nummers als It’s not unusual, Delilah en She’s a Lady en maakte eind jaren negentig een grote comeback dankzij het nummer Sex Bomb. Vrouwenmagneet Jones is op dit moment een van de coaches in de Britse editie van het programma The Voice.

De villa werd gebouwd in 1996 en heeft vijf slaapkamers en zeven-badkamers op een vloeroppervlak van ruim 750 m2. Er is een bioscoop, een fitnessruimte, een biljartkamer, een bibliotheek en buiten natuurlijk een prachtig zwembad in het ’tuintje’ van meer dan een halve hectare.


Jones, 77, staat al zes decennia op het podium en werd in de jaren zestig en zeventig een wereldster met nummers als It’s not unusual, Delilah en She’s a Lady. De Britse ster trad in die periode veel op in Las Vegas, samen met onder meer Elvis Presley en Frank Sinatra. Eind jaren negentig kende Jones een grote comeback dankzij het nummer Sex Bomb. Hij is op dit moment een van de coaches in de Britse editie van het programma The Voice. De Grammy winnaar maakt later deze zomer maakt zijn Proms debuut in de Royal Albert Hall.

Tom Jones werkt aan een musical waarin zijn grootste hits te horen zullen zijn. De voorstelling zou in première moeten gaan op West End in Londen. “We zijn nog in een vroege ontwikkelingsfase”, aldus de Britse zanger tegen het Britse dagblad The Sun. “Maar er is een plan. Het moet wel een goede voorstelling worden. We moeten de productie niet alleen maar maken omdat het kan.” Jones houdt de mogelijkheid open dat hij zelf in het stuk te zien zal zijn.