Pagina titel ...
woensdag, januari 29
BINNENKIJKEN bij WIBI SOERJADI die kleiner is gaan wonen in een kasteeltje met maar 25 kamers…

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Zijn vorige huis, Landgoed Wulperhorst in Zeist, telde 42 kamers, maar in zijn nieuwe huis, villa Peckedam in het Twentse Diepenheim moet de vrijgezelle pianovirtuoos het doen met ‘maar’ 25 kamers. Natuurlijk is er wel plek voor een Disney-kamer en een kleine bioscoop met op de achterste rij manshoge uitvoeringen van de mopperaars uit de Muppet Show, de mannen Waldorf en Statler. EVEN BINNENKIJKEN IN HET NIEUWE HUIS VAN WIBI?

(Lees verder na de advertentie)

 

“Bij dit huis wist ik meteen: dit is een echte Wibi-plek. Letterlijk een sprookjeshuis. Ik voelde me onmiddellijk thuis, zag al helemaal voor me hoe ik het zou inrichten,” zegt hij vandaag in het AD.

Naast de Disney-kamer en de bioscoop is er ook een biljartkamer met poolbiljart. In zijn Arcade Room kan de vrijgezelle Wibi naast virtueel racen en schieten ook ouderwets flipperen. In de Crystal Room staan Wibi Soerjadis zeldzame stukken uit zijn Disney-collectie. In de aanpalende saon staat zijn Steinway-vleugel waarop hij zijn huiskamerconcerten geeft.

Villa Peckedam op een briefkaart uit het begin van deze eeuw

Op de tweede verdieping is zijn garderobe ondergebracht. “Die heb ik ingericht als een kledingwinkel. Alsof je bij Oger naar binnenstapt,” zegt hij tegen de krant die een rondleiding kreeg in het kasteeltje.

Villa Peckedam is in opdracht van de graaf Schimmelpennick in 1898 gebouwd en hoort bij het landgoed Nijenhuis. Aan de noordzijde is een koetshuis aangebouwd. In de tuin staat een rood bakstenen schuurtje dat dienst doet als vakantieonderkomen.

De indeling van de villa verkeert grotendeels in originele staat. Het huis wordt aan het einde van de jaren ’90 van de twintigste eeuw bewoond door twee families.

Volgens Wibi is zijn kasteel in Zeist nu echt verkocht. ‘Ja, ik heb inmiddels een koper gevonden’

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK