BINNENKIJKEN bij West Wing-acteur Rob Lowe die 47 miljoen kreeg voor DIT huis

0
West Wing-acteur Rob Lowe en zijn vrouw, sieradenontwerpster Sheryl Lowe, hebben hun landgoed in Montecito na ruim een jaar weten te verkopen. Weliswaar niet voor de gevraagde $ 47 miljoen, maar de prijs die de koper betaalde, $ 45 miljoen, is ook niet misselijk. Wat je daar allemaal voor krijgt? 

Het landgoed ligt op een prachtig terrein van BIJNA 14.000 vierkante meter. Het hoofdhuis, gebouwd in 2009, telt 960 vierkante meter en is ontworpen door architect Don Nulty. Ook op het terrein zijn ook meerdere gast en pool houses. Zo is er ook een moestuin, een zwembad, spa, een koivijver en een tennisbaan met ’tribune’.


Het hoofdgebouw bestaat uit 20 kamers, waaronder een muziekkamer met een bar, een kantoor, een filmzaal en een fitnessruimte. De master suite heeft een van de negen open haarden en een weelderig bad. In totaal zijn zes slaapkamers en 9 badkamers. Het grootste gastenhuis heeft twee slaapkamers en een kitchenette.

Lowe, 55, kan inmiddels terugkijken op een mooi oeuvre met rollen St. Elmo’s Fire, The West Wing en Brothers & Sisters.


December 2018 dreigde het huis dat Rob Lowe nu voor 45 miljoen dollar verkocht heeft nog te worden verzwolgen door het vuur van de bosbranden die Californië teisterden. De acteur, wiens huis in Montecito toen ook werd bedreigd nodigde de mannen en vrouwen van de brandweer van Santa Barbara bij hem thuis uit.

“Dank aan alle blusteams uit het hele land die keihard werken om mijn dorp te redden. #respect #dankbaarheid”, schreef de West Wing-acteur op Instagram bij een foto van hem met brandweerlieden in zijn huis. “Diner voor nieuwe vrienden in ons huis”, was te lezen bij een andere foto waarop de spuitgasten poseren bij een rijk gevulde dis.

Niet alleen het huis van Lowe liep eind 2018 gevaar. In het dorp Montecito wonen ook bekende Hollywood-namen als Oprah Winfrey, Drew Barrymore, Ashton Kutcher en Mila Kunis, George Lucas, Jeff Bridges, Ellen DeGeneres, Malcolm McDowell, Al Gore, Megyn Price, Eric Schmidt, Jane Seymour en Patrick Stewart.

credit: chonranpictures/sotheby international