Pagina titel ...
vrijdag, juni 5
BINNENKIJKEN bij West Wing-acteur Rob Lowe die zijn huis verkoopt (kost ‘maar’ 47 miljoen…)

0
Acteur Rob Lowe en zijn vrouw, sieradenontwerpster Sheryl Lowe, hebben hun landgoed in Montecito te koop gezet. Voor ‘maar’ $ 47 miljoen bent u de nieuwe eigenaar. EVEN BINNNENKIJKEN VOOR U EEN BOD UITBRENGT?

(Lees verder na de advertentie)

Het landgoed ligt op een prachtig terrein van BIJNA 14.000 vierkante meter. Het hoofdhuis, gebouwd in 2009, telt 960 vierkante meter en is ontworpen door architect Don Nulty. Ook op het terrein zijn ook meerdere gast en pool houses. Zo is er ook een moestuin, een zwembad, spa, een koivijver en een tennisbaan met ‘tribune’.

Het hoofdgebouw bestaat uit 20 kamers, waaronder een muziekkamer met een bar, een kantoor, een filmzaal en een fitnessruimte. De master suite heeft een van de negen open haarden en een weelderig bad. In totaal zijn zes slaapkamers en 9 badkamers. Het grootste gastenhuis heeft twee slaapkamers en een kitchenette.

Lowe, 54, kan inmiddels terugkijken op een mooi oeuvre met rollen St. Elmo’s Fire, The West Wing en Brothers & Sisters. Hij speelde onlangs als Dr. Ethan Willis in het medische drama” Code Black en verschijnt met zijn zonen te zien in de realityshow” The Lowe Files “.

Afgelopen december dreigde het huis dat Rob Lowe nu voor 47 miljoen dollar te koop aanbiedt nog te worden verzwolgen door het vuur van de bosbranden die Californië tistrden. De acteur, wiens huis in Montecito ook werd bedreigd nodigde de mannen en vrouwen van de brandweer van Santa Barbara bij hem thuis uit.

“Dank aan alle blusteams uit het hele land die keihard werken om mijn dorp te redden. #respect #dankbaarheid”, schreef de West Wing-acteur op Instagram bij een foto van hem met brandweerlieden in zijn huis. “Diner voor nieuwe vrienden in ons huis”, was te lezen bij een andere foto waarop de spuitgasten poseren bij een rijk gevulde dis.

Niet alleen het huis van Lowe liep gevaar. In het dorp Montecito wonen ook bekende Hollywood-namen als Oprah Winfrey, Drew Barrymore, Ashton Kutcher en Mila Kunis, George Lucas, Jeff Bridges, Ellen DeGeneres, Malcolm McDowell, Al Gore, Megyn Price, Eric Schmidt, Jane Seymour en Patrick Stewart.

credit: chonrampictures/sotheby international

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0